Otomobili ile yayalara çarpıp kaçtı: 2 ağır yaralı

Ankara’da bir otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaların arasına daldı. Kaza sonrası 2 kişi ağır yaralanırken, kazaya karışan sürücü ise olay yerinden kaçtı. Ambulansın olay yerine geç gelmesi üzerine bir polis memuru yaralı ile konuşup bilincini açık tutmaya çalıştı.

Yayınlanma: 22.11.2015 - 11:09
Abone Ol google-news
<video:427855>

Kaza, sabah saat 03.00 sıralarında Atatürk Bulvarı, Kızılay istikameti Sıhhiye Orduevine yakın bir noktada meydana geldi. İddiaya göre 2 vatandaş karşıdan karşıya geçmeye çalıştıkları sırada kendilerine hızla gelen plakası alınamayan bir otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle 2 vatandaş metrelerce ileriye savrulup ağır yaralanırken, kendilerine çarpan otomobil ise olay yerinden kaçtı. Durumun haber verilmesi üzerine kaza yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kısa süre sonra olay yerindeydi ancak sağlık ekiplerinin gelişi uzun süre beklendi.

Yaralıların yerde acı bekleyişleri sürerken bir süre sonra olay yerine bir ambulans geldi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında durumu daha ağır olan yaralı sedye yardımıyla ambulansa alınıp hastaneye kaldırıldı. Vücudunda kırıklar olan diğer bir yaralı için ise başka bir ambulansın gelişi beklendi. Uzun süre geçmesine rağmen ambulans gelmezken yerde acıdan inleyen yaralının yardımına yunus polis memuru yetişti. Yaralıyla konuşup bilincini açık tutmaya çalışan memur, durumunun iyi olacağı yönünde kendisine telkinlerde bulunurken diğer meslektaşları da yeni bir kaza ihtimaline karşı diğer araçların güvenli geçişlerini sağladı. Bir süre sonra beklenen ambulans geldi ve yaralı, polis ve sağlık ekiplerinin yardımıyla sedyeye alındı. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri olay yeri yakınında bulunan mobese kameralarından kazaya karışıp kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon