Gülen'in avukatından 'ses kayıtları' açıklaması

Fethullah Gülen'in avukatı Nurullah Albayrak gazete ve internet sitelerinde yayınlanan Gülen'e ait ses kayıtlarının montaj olduğunu ve yasadışı dinlemelerin bir plan dahilinde yapıldığı söyledi.

Yayınlanma: 20.02.2014 - 13:54
Abone Ol google-news

Fethullah Gülen’in avukatı Nurullah Albayrak, önceki gün bazı internet sitelerinde yer alan ses kayıtlarıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, “ Ankara’nın karanlık dehlizleri, hukuka saygı ve insanlığa hizmet sevdasından başka bir şey elde edemez” diyen Albayrak Ses kayıtlarıyla Gülen’e karşı yasadışı dinlemenin sürdüğünü belirtti.bunun yanı sıra “Suç mahsulü olan bu montaj kayıtlar birtakım siyasi kişiliklerce siyasi toplantılarda kullanılmakta ve kirli “bitirme planı”na payanda yapılmaya çalışılmaktadır” dedi.

Açıklamada, Fethullah Gülen’e ait illegal telefon dinlemesiyle elde edilen ses kayıtlarının montajlanarak yayımlandığına dikkat çeken Albayrak, bugüne kadar yasadışı dinlemeler ve bunların yayımlanmasıyla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını hatırlatarak, bu kayıtlara karşı da yasal hakların kullanılacağını ifade etti. Konuşmalarda millete hizmet sevdasının yer aldığını ifade eden Albayrak “Müvekkilim, ‘Ankara’nın karanlık dehlizleri’ tarafından istenildiği kadar izlensin veya dinlensin ortaya çıkacak olan, hukuka saygı ve insanlığa hizmet sevdasından başka bir şey olmayacaktır. Suç mahsulü olan bu montaj kayıtlar birtakım siyasi kişiliklerce siyasi toplantılarda kullanılmaktadır” şekinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler