Patlayan şebeke suyu binanın yedinci katına ulaştı

Şişli’de bir sokakta bulunan şebeke borusu patladı. Fışkıran su, yüksek tazyik nedeniyle 7 katlı bir binanın çatısına kadar ulaştı. Suyun yaklaşık 4 saat boşa akmasına ve binadaki dairelere zarar vermesi sebebiyle vatandaşlar İSKİ’ye tepki gösterdi.

Yayınlanma: 02.12.2015 - 20:05
Abone Ol google-news

Eskişehir Mahallesi Dericiler Sokak üzerinde öğlen saatlerinde İSKİ’ye ait şebeke suyu borusunda patlama meydana geldi. Patlamayla su, yaklaşık 20 metre yükseğe fışkırdı. Hiç durmadan saatlerce fışkıran su, 7 katlı bir apartmanın çatısına kadar ulaştı. Binada bulunan daireler, zarar gördü. Yaklaşık 4 saat aralıksız akan su nedeniyle vatandaşlar İSKİ’ye tepki gösterdi.

İSKİ’Yİ 3-4 SEFER ARADIK GELMEDİLER TELEFONU YÜZÜMÜZE KAPATTILAR

İSKİ’yi defalarca aramalarına rağmen 4 saat sonra geldiklerini söyleyen Mustafa Şahin isimli sokak sakini, “Önce yavaş yavaş akmaya başladı. Sonra birden binaların en tepesine kadar su yükseldi yani. Saat 2 gibi aradık İSKİ’yi işte bu saate kadar gelmedi. 3 – 4 saat aktı. 7 katlı binanın dubleks katlarına kadar çıktı yani. Önce yavaş yavaş akmaya başladı haber ettik, gelmediler. Kaç sefer aradık, yüzümüze de kapattılar yani. Sıradadır bekleyin gelecekler diye. Daha önce de burada patladı.” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 4 saat boşa akan su, İSKİ ekiplerinin müdahalesi sonucu durduruldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler