Eyüp'te aynı yerde beş gün arayla ikinci kundaklama

Eyüp'te park halindeki TIR ve kamyon kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. 5 gün önce de aynı yerdeki bir TIR ile kamyon kundaklanmıştı.

Yayınlanma: 08.12.2015 - 09:28
Abone Ol google-news

Eyüp Güzeltepe Mahallesi Gülşen Sokak üzerinde park halinde bulunan Hıdır Yıldız'a ait park halindeki bir TIR ile kamyon, saat 01.00'da kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce üzerine tiner dökülerek kundaklandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye erleri alevlere müdahale ederken polisler de 'akrep' diye tabir edilen zırhlı araçlarla çevrede güvenlik önlemi aldı. Yanan araçlar olay itfaiye tarafından kısa sürede söndürüldü. TIR'ın kabin kısmı tamamen kullanılamaz hale geldi; kamyonun ise tekerleklerinde maddi hasar oluştu.

ALEV ALEV YANMA ANI KAMERADA…

Geçtiğimiz Cuma günü de aynı sokak üzerinde park halinde bulunan Hıdır Yıldız'ın sahibi olduğu TIR ile Efe Taşımacılığa ait bir kamyon daha kimliği belirsiz şüphelilerce kundaklanmıştı. Kundakların bu araçların alev alev yanma anının cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntüleri de ortaya çıktı.

'GELDİĞİMİZDE ARAÇLAR YANMIŞTI'

Araçların sahibi Hıdır Yıldız, "Geldiğimizde araçlar yanmıştı. Geçtiğimiz günlerde de aracımız yakılmıştı. Kim ya da kimlerin yaktığını bilmiyoruz. Yetkililer de bir şey söylemiyor. 10 gündür araçlarımız burada park halindeydi" diye konuştu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis aynı sokakta 5 gün arayla iki ayrı kundaklama olayını gerçekleştiren kişi ya da kişileri tespit etmek için geniş çaplı araştırma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler