'Alo Fatih'lerin son ses kaydı

Türkiye'yi sarsan ses kayıtlarının ardı arkası kesilmiyor. Haramzadeler isimli Twitter hesabı bugün, Başbakan Erdoğan'ın Habertürk televizyonuna talimat verdiği öne sürülen ses kaydını yayınladı.

Yayınlanma: 27.02.2014 - 13:05
Abone Ol google-news

Hükümet ile cemaat arasındaki kaset savaşları devam ediyor. Haramzadeler isimli Twitter hesabı bugün bir ses kaydı daha yayınladı. Zaman gazetesinin Milli Eğitim Bakanlığı'nın kanun tasarısını yayınlamasının ardından kaydedildiği anlaşılan ses kaydında, Habertürk'e Bakanlık'ta Milli Eğitim Bakanı ile canlı yayın talimatı verildiği öne sürülüyor.

Söz konusu ses kaydında, Fatih Saraç ve Fatih Altaylı ile Oğuz Usluer görüşüyor. Görüşmede, Başbakan Erdoğan'ın yanında olduğunu ve yayın için talimat verdiğini söyleyen Fatih Saraç, Oğuz Usluer'e kanala ait bir canlı yayın aracının hemen Milli Eğitim Bakanı'na gönderilmesi talimatını veriyor.

Gazete için Fatih Altaylı'yı da arayan Saraç, "Adaş" diye seslendiği Altaylı'ya "Büyüğünün yanında" olduğunu belirtiyor, Altaylı ise "Yiğenin mi olmuş" diyerek cevaplıyor. Saraç daha sonra, gazetede de 'dershaneler' konusunda da haber yapılması talimatını veriyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler