Okullara kar tatili

Çorum, Samsun'da ilk ve orta dereceli tüm okullarda, İstanbul'da ise bazı özel üniversitelerde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.

Yayınlanma: 30.12.2015 - 10:05
Abone Ol google-news

<video:456104>

Yurdu etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Samsun'un bazı ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Salıpazarı İlçesi Tahnal ve Konakoren köyleri ile Canik İlçesi'nde taşımalı eğitim veren okullarda ve Ayvacık İlçesi'nin tamamında yoğun kar yağışı nedeniyle eğitimin bir gün tatil edildiği duyuruldu.

Çorum'da okullar 2 gün kar tatilinde

ÇORUM'da yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki tüm okullar bugün ve yarın tatil edildi.

Yurdu etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Çorum'da da eğitime ara verildi. Çorum Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün ve yarın kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçelerde ilk ve orta dereceli tüm okulların tatil edildiği, ayrıca tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelede iki gün izinli verildiği ifade edildi.

İstanbul'da bugün okullar tatil mi?

THY'den 142 sefer iptali

Nevşehir’de uçak seferleri iptal

Kar yağışı için Bakandan kötü haber

 

MEF ÜNİVERSİTESİ:

İstanbul’da bulunan MEF Üniversitesi’nin 31 Aralık Perşembe günü tatil olduğu açıklandı. Kararı üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin sosyal medyadan duyurdu. Şahin, Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu:

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ:

Bahçeşehir Üniversitesi de bugün (30 Aralık)  ve yarın (31 Aralık) tatil olduğu açıklandı. Karar üniversitenin sosyal medya hesabından şöyle duyuruldu:

Bahçeşehir Uni (BAU) ?@Bahcesehir

BİLGİ | Olumsuz hava şartları nedeniyle 30.12.2015 (Bugün) ve 31 Aralık Perşembe günü lisansüstü dersleri yapılmayacaktır.
Akademik sınav takvimi ise aynen uygulanacak, Cumartesi ve Pazar günü sınavlar belirlendiği şekilde yapılacaktır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler