Cübbeli'den 'noel kaymağı'ndan sonra 'peygamber gösteren terlik'

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün 'nın bir videosu internette izlenme rekoru kırıyor. Cübbeli’nin anlatımına göre, “Nal-ı Şerif” denilen bu terliği giyenler Hz Muhammed’i rüyasında görüyor.

Yayınlanma: 08.01.2016 - 22:42
Abone Ol google-news

<video:460910>

 

Din ve inancı kullanarak ticaret yapan Cübbeli, terliğin diğer özellikleri için ise “Azgınların saldırısından, düşmanların galibiyetinden, şeytanların şerrinden, sihir ve büyülerin ulaşmasından emin olur” dedi.

Cübbeli Ahmet'ten Noel kampanyası: 10 tanesi 79 lira

Cübbeli, daha önce de Hz. Muhammed’in saçının yıkandığı suyu ve Noel kutlanmasının tehlikesi ile ilgili ürünler piyasaya sürmüştü.

Konuk olduğu televizyon programları reyting rekorları kıran, sözleriyle herkesi güldüren “Cübbeli Ahmet Hoca” lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü, Hz. Muhammed’e ait olan sandalet yani “Nal-ı Şerif” satışına başladı. Cübbeli, satacağı terlik için bir de video çekmiş. İnternete düşen videoda Cübbeli, maliyeti 130 TL olan terliği öve öve bitiremiyor.

PEYGAMBERİ RÜYASINDA GÖRÜR

Cübbeli Ahmet, terlik için “Azgınların saldırısından, düşmanların galibiyetinden, şeytanların şerrinden, sihir ve büyülerin ulaşmasından emin olur” dedi. Ahmet Ünlü, bu terliği giyenlerin peygamberimiz Hz Muhammed’i rüyalarında göreceğini iddia etti.

CÜBBELİ'NİN ÖNCEDEN PİYASAYA SÜRDÜKLERİ ÜRÜNLER

Medyatik İslamcı ‘Cübbeli’ Ahmet Hoca, din ticareti ürünlerine bir yenisini daha ekleyerek, daha önce Hz. Muhammed’in saçının yıkandığı suyu sattığı iddia edilen hoca,  en son olarak Noel’i kutlamasının tehlikesi isimli bir kitap hazırlamıştı. Kitabı 10 liraya satan Cübbeli Ahmet, kampanya yapmayı da unutmamıştı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler