Bu kez de Çatalca villalarının ses kaydı çıktı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen 'Para sıfırlama' ses kaydının ardından dün gece de Çatalca villaları hakkında yeni bir kayıt yayınlandı. Bu arada, villalara ait olduğu öne sürülen tapular da internete sızdırıldı.

Yayınlanma: 01.03.2014 - 09:37
Abone Ol google-news

Twitter'da 'Başçalan' isimli hesap tarafından sızdırılan ses kaydında Erdoğan olduğu öne sürülen ses Bilal Erdoğan ve aracı olduğu belirtilen Osman Ketenci ile görüşüyor.

VİLLALARIN ETRAFINDAKİ ARSALARI DA AL TALİMATI

Erdoğan'ın dünürü Osman Ketenci olduğu iddia edilen kişiyle görüşen ve Başbakan olduğu iddia edilen kişi, Çatalca'da tadilatlı evler hakkında bilgi alıyor. Erdoğan olduğu iddia edilen kişinin özellikle jenaratör istemesi ve villaların etrafındaki arsaların da alınmasına ısrar etmesi dikkat çekiyor.

BİLAL'E: MASRAFTAN KAÇINMA

Ses kaydındaki görüşmeler arasında Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal arasında geçtiği iddia edilen bir telefon konuşması da var. Ses kaydında, Osman Ketenci ve Abdülkadir Kart ile Çatalca’ya gittiğini ifade eden Bilal Erdoğan'a Erdoğan olduğu öne sürülen ses, inşaatın çabuk bitmesi için baskı kurmasını istiyor. Kayıtta, Erdoğan'ın büyük masrafa girileceğini söyleyen Bilal'e "Mimarın önünü kesme, baksın etsin" dediği öne sürülüyor.

TAPULAR SIZDIRILDI

Bu ses kaydının ardından internete Çatalca'daki villalara ait olduğu öne sürülen tapular da sızdırıldı.

İşte o tapular...


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler