Market soygunu 45 saniye sürdü

Adana'da el telsizi ile haberleşen hırsızlar, kapı kilidini kırdıkları marketten 45 saniyede 15 bin liralık sigara, içki ve dizüstü bilgisayar çaldı.

Yayınlanma: 04.03.2014 - 11:53
Abone Ol google-news

Olay, geçen 2 Mart'ta merkez Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, yüzlerini kar maskesiyle gizleyen 2 hırsız marketin çevresinde keşif yapmaya başlıyor. Kendi aralarında el telsizleri ile haberleşen hırsızlar, bir süre sonra da marketten içeriye giriyor.

Market soygunu 45 saniye sürdü - VİDEO

Çuval taşıyan bir hırsız sigara raflarının da bulunduğu kasa bölümüne doğru yönelirken, diğeri ise Tayfun Yılmaz'ın ofis olarak kullandığı odaya giriyor. Tayfun Yılmaz'ın masasının üzerinde duran dizüstü bilgisayarı alan hırsız, sigaraları toplayan arkadaşının yanına dönüyor. Koltuğunun altındaki bilgisayarı çuvala koyan hırsız, arkadaşının raftaki sigaraları toplamasına yardım ediyor. Raflardaki sigaraları ve bir şişe viskiyi çuvala koyan hırsızlar, kasadaki paraları da yanlarına alıyor. Madeni paraları toplamak izin zaman kaybetmek istemeyen hırsızlar, yazar kasanın çekmecesini de çuvala koyduktan sonra geldikleri gibi hızla marketten çıkıp gidiyor. Hırsızların kapıdan girmesi ve çıkması ise 45 saniye sürüyor.

Sabah işyerini açmak için geldiğinde soyulduğunu anlayan Tayfun Yılmaz, Çok profesyonel şekilde hareket eden şebeke olduklarını tahmin ediyorum. Ellerindeki telsizlerle haberleşiyorlardı. Aynı gece 3 işyerini daha soyduklarını öğrendim. Hırsızların yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum dedi.

Polis hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler