14 yaşında fuhuş batağına sürüklendi

Adana'da 2 aylık hamile olan 14 yaşındaki E.A., önce aşık olduğu evli sevgilisinin ardından da ondan kurtulmak için kaçtığı mahallede tanıştığı kişi tarafından zorlu fuhuş yaptırıldığını ileri sürerek polise sığındı. 32 yaşındaki evli sevgilisi D.D.'den hamile kalan E.A., koruma altına alındı.

Yayınlanma: 05.03.2014 - 11:57
Abone Ol google-news

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde yaşayan E.A., İstanbul'da oturan 32 yaşındaki D.D. ile tanışıp aşık oldu. E.A., 6 ay önce ailesinin 'yaşın küçük evlenemezsin' demesine rağmen başkası ile evli olan D.D. ile kaçarak İstanbul'a gitti. Burada D.D.'nin evli olduğunu öğrenen E.A., kuma olarak yaşamaya razı oldu. Nikahlı eşini Adana'ya ailesinin yanına gönderen D.D., İstanbul'da E.A.'yı para karşılığı erkeklere pazarlamaya başladı. İlişkiye girmeyi kabul etmediği zaman da E.A.'ya işkence yaptı. Bu duruma daha fazla dayanamayan E.A., Şırnak'taki ailesini arayıp pişman olduğunu söyledi ancak annesi G.A., "Gelirsen baban seni öldürür. Bizim için artık sen yoksun"dedi. Ailesinden destek göremeyen E.A., kaçarak D.D.'nin Adana'nın Seyhan İlçesi'ndeki Sarıhamzalı Mahallesi'nde oturan ailesine sığındı.

HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

E.A.'nın başına gelenleri öğrenen aynı mahalledeki A. T., küçük kızı "Ailene yerini haber veririm. Gelir seni öldürürler" diye tehdit ederek önce ilişkiye girdi, ardından da fuhuş yapmaya zorladı. Bir süre A.T.'nin tehditlerine boyun eğmek zorunda kalan E.A., 2 aylık hamile olduğunu öğrenince polisi arayarak yardım istedi. Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri E.A.'yı D.D.'nin nikahlı eşi ile birlikte kaldığı evden aldı. D.D.'den hamile kalmış olabileceğini belirten E.A., işlemlerin ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teslim edilerek koruma altına alındı.

İfadesinde 50 lira karşılığında erkeklere pazarlandığını anlatan E.A., D.D. ve A.T.'den şikayetçi oldu. Polis, evlilik vaadiyle küçük yaştaki kızı alıkoyup, ilişkiye girdikten sonra da fuhuş yaptıran D.D. ve A.T.'yi yakalamak için çalışma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler