Kağıthane’de sandık güvenliği eğitimi

Bölgede “hayırsever işadamı” kimliğiyle tanınan CHP Kağıthane Belediye Başkana adayı Serdar Kurşun, sandık görevlileriyle bir araya geldi.

Yayınlanma: 05.03.2014 - 15:02
Abone Ol google-news

Parti eğitmenleri Saniye Yurdakul ve Güler Ümit tarafından pazar günü Talatpaşa ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde eş zamanlı düzenlenen kahvaltı sonrası katılımcılara sandık çevresi güvenliği eğitimi verildi. Kağıthane bölgesindeki her mahallede seçime kadar bu yerel seçimin önemine dikkat çekilerek tüm sandık görevlileri eğitimden geçirilecek.

Her iki toplantıya da katılan CHP Belediye Başkan adayı Serdar Kurşun, sandık görevlilerine “Seçim sandıkta kazanılır” uyarısında bulundu. Kurşun, “Sandıklar çok önemli. Bu konuda bilgili ve sandıklara hakim olmamız lazım. Cesur olun. Sandıklarınıza sahip çıkın. İşinizi cesaretle ve isteyerek yapın. İşini yapamayacağını düşünen varsa hemen şimdi görevli arkadaşlarımıza bildirsin” diye seslendi.

Kurşun’un konuşmalarından sonra Saniye Yurdakul ve Güler Ümit sandık görevlilerine, CHP MYK’nın hazırladığı sunum eşliğinde eğitim verdiler.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler