Bakan Yıldırım'dan Arınç ve Kırmızıgül'e yanıt

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım'dan Bülent Arınç ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'e sert yanıt.

Yayınlanma: 04.02.2016 - 15:09
Abone Ol google-news
<video:474414>



TGRT televizyonunda programına katılan Yıldırım, Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili açıklamalarını sert dille eleştirdi. Yıldırım şunları söyledi: “Ülkemiz bir ateş çemberinin içindeyken Bülent Bey'in çıkıp nefsi konuşmalar yapması hiç hoş değil. Bunlar çok ayıp şeyler, bugün bunlar konuşulmaz. Konuşulacak şey, orada herkes aktif görevdeyken ne söylediyse onlar söylendi. O aktif görevler bitince söylenecek lafların bana göre kıymeti harbiyesi yok. Aynı zamanda da vatandaş da bunların hiçbirine itibar etmez, sayısız örnekleri var. Der ki, ‘kardeşim sen madem böyle çok şeyler biliyordun, orada söyleyecektin veya orada niye durdun bu kadar da aktif görev bitince başladın anlatmaya.’ Kişisel meseleleri davanın önüne geçirip, davaya, partiye zarar verecek faaliyetlere meydan vermemek lazım. Ülkemiz bir ateş çemberinin içindeyken Bülent Beyin çıkıp nefsi konuşmalar yapması hiç hoş değil.”

Mahsun Kırmızıgül'den Davutoğlu'na: Bu kadar merhametsiz nasıl oldunuz ey başbakan?


“O GİTSİN AMERİKA’DA FİLM ÇEVİRSİN”

Bakan Yıldırım, sokağa çıkma yasakları ve çatışmalarla ilgili “Yaralı olan çocukları ve yaşlı insanları ölüme terk etmek hangi dinde yazar? Bu kadar zalim, bu kadar merhametsiz nasıl oldunuz ey Başbakan?" tweetleri atan şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'e de yanıt verdi.

Yıldırım, “O anlamaz bu işlerden. Gitsin Amerika’da film çevirsin. Ne yapacak, üstüne vazife olmayan işlere burnunu sokuyor. Eğer ülkesini çok seviyorsa gelsin Türkiye’de yaşasın” diye konuştu.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler