'Rezervasyonunuz var mı?' sorusuna kurşunla karşılık verip sordu: Acıdı mı cicim?

Dündar Kılıç'ın torunu Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, Etiler'de bir restoranda güvenlik görevlisi Hakan Gülez'i bacağından vurmuştu. Özbizerdik'in, ateş ettikten sonra, 'Acıdı mı cicim, istersen hastaneye götüreyim' dediği ortaya çıktı.

Yayınlanma: 05.02.2016 - 11:21
Abone Ol google-news

İstanbul Etiler’deki bir restoranda tartıştığı özel güvenlik görevlisi Hakan Gülez’i tabancayla bacağından vurduğu iddia edilen Onur Özbizerdik’in İstanbul 35. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki yargılanmasına devam edildi.

Duruşmaya, sanık Onur Özbizerdik, müşteki Hakan Gülez ve avukatlar katılmadı. Tanık olarak katılan Ali Arslan ifadesinde, olay günü güvenlik görevlisi olarak çalıştığını belirterek, “Olayın yaşandığı yerde uzun zamandır bekçilik yapıyordum. Onur isimli şahıs arada sırada gelirdi. Hakan Gülez, Onur’a ‘rezervasyonunuz var mı?’ diye sordu. Onur da ‘gel ben sana rezervasyon göstereyim’ dedi. Sonra patlama duydum. Hakan’ın ayağından kan akıyordu. Onur da ‘acıdı mı cicim, istersen seni ben hastaneye götüreyim’ dedi ve kaçtı. Ambulans çağırdık, ve arkadaşımızı hastaneye götürdük” diye konuştu.

Vatan Gazetesi'nden Elif Altın'ın haberine göre; hakim, duruşmaya gelmeyen sanık Özbizerdik hakkında yakalama kararı çıkarılmasına hükmederek duruşmayı erteledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler