Saldırganları sopayla kovalayan gencin vurulma anı kamerada

SAMSUN'un Havza İlçesi'nde bir yıl önce meydana gelen olayda bir kişiyi tabancayla vurulup ağır yaralandığı anın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Olayın ardından yakalanan şüpheli 4 yıl 2 ay hapis cezası alırken, yaralı tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yayınlanma: 06.02.2016 - 16:08
Abone Ol google-news
<video:476808>




Samsun Havza'da bir yıl önce meydana gelen olayda iddiaya göre babası D.S.'ye ait pansiyonda mesul müdürü olarak çalışan 21 yaşındaki B.S., babasının 2 kişi ile borç yüzünden tartışması üzerine araya girdi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine beyzbol sopası ile saldırganları pansiyondan çıkartan B.S., 39 yaşındaki İ.G. tarafından ruhsatsız tabanca ile vuruldu. Ağır yaralanan genç önce Havza Devlet Hastanesi'ne ardından da Samsun Eğitim ve Araştırma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan müdahalenin ardından da durumunun ağırlaşması üzerine Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildi.

Olaydan sonra polis tarafından yakalanan İ.G. ise Vezirköprü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'silahla kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan' yargılanırken, mahkemeye olayın meydana geldiği bölgedeki iki işyerinin güvenlik kamera kayıtlarının görüntüleri ulaştı. Görüntülerde, gece saat 01.55 sıralarında pansiyondan çıkan ve kapı önünde bir süre bekleyen İ.G., B.S'nin üzerine gelmesi üzerine geri geri kaçarken belinden tabancasını çıkararak önce havaya ateş etmek istedi. Silah ateş almayınca bu kez emniyetini açıp tekrar havaya bir el ateş etti. Ardından da silahı gence doğrultup bir el daha ateş edip kaçtı.

Silahla yaralama olayını gerçekleştiren ve bir ay tutuklu kaldıktan sonra Vezirköprü Ağır Ceza Mahkemesi'nce yargılanmasına tutuksuz olarak devam edilen İ.G.'ye 4 yıl 2 ay hapis, ruhsatsız tabanca taşımak suçundan da 6 bin 500 lira para cezası verildi. Olayın ardından uzun süre tedavi gören B.S. ise sağlığına kavuşup taburcu oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler