CHP'liler nikahta buluştu

CHP’li Gürsel Tekin’in oğlu Ulaş Tekin, Gizem Sarı ile evlendi. Şahitliği Kılıçdaroğlu, Baykal, Altan Öymen ile Fikret Orman yaptı.

Yayınlanma: 06.02.2016 - 23:16
Abone Ol google-news

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in ticaretle uğraşan oğlu Ulaş Tekin (28), hayatını Gizem Sarı (27) ile birleştirdi. Genç çiftin nikâh şahitliğini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen ile Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman yaptı. Gizem Sarı ve Ulaş Tekin’in nikâhını Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu kıydı. Nuhoğlu, evlilik cüzdanını Kılıçdaroğlu’na verdi. Kılıçdaroğlu da genç çifti kutlayarak “Bizim için de gerçekten mutluluk verici. Onlara ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah mesut etsin” diyerek evlilik cüzdanını Gizem Sarı’ya verdi.

Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde yapılan nikâh törenine Tekin ve Sarı aileleri, yakınlarının yanı sıra CHP’li Enis Berberoğlu, Dursun Çiçek, Mahmut Tanal, Barış Yarkadaş, İlhan Cihaner, Muharrem İnce, Akif Hamzaçebi ile CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat’ın da aralarında olduğu çok sayıda davetli katıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler