Kıraathane sahibi tartıştığı müşterisini vurdu

Şişli’de şans oyunları oynatıldığı iddia edilen bir kıraathanede iş yeri sahibi, tartıştığı müşterisini silahla yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralı şahsın yakınları kıraathaneye saldırdı.

Yayınlanma: 07.02.2016 - 22:49
Abone Ol google-news

Olay, saat 20.30 sıralarında Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi Alaattin Elmas Sokak üzerinde bulunan Gölova Köşem Kıraathanesi’nde meydana geldi. İddia göre, Yahya Keleş isimli şahıs, akşam saatlerinde oyun oynamak için kıraathaneye geldi.

Kıraathane sahibi ile Keleş arasında tartışma çıktı. Tartışmanın bir anda kavgaya dönüşmesinin ardından kıraathane sahibi, belinden çıkarttığı silahla Keleş’e kurşun yağdırdı. Yaralanan Keleş, bir anda yere yığıldı. Kıraathanedeki diğer vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olayyerine gelen sağlık ekipleri yaralı Keleş’i kıraathaneden çıkartarak sedyeyle ambulansa götürdü.

Tedavi edilmek üzere ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Keleş’in karın boşluğuna isabet eden kurşun yarasıyla yaralandığı ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

'YARALININ YAKINLARI KIRAATHANEYE SALDIRDI'

Öte yandan, yaralı Keleş’in yakınları olayın hemen ardından kıraathaneye geldi. Kıraathanenin kapısına yumruklayarak tekme atan şahısları, polis ekipleri güçlükle zapt etti. Bir yandan kıraathaneye saldıran diğer yandan da etrafa tehditler savuran şahıslar, polis ekiplerinin çabalarının ardından olay yerinden ayrıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler