Liseli kıza hap içirip grup seks yaptılar!

Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde, lise öğrencisi 17 yaşındaki B.Y.Ş.’ye villada ecstasy hap verip grup seks yaptıkları iddiasıyla 6 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Yayınlanma: 06.03.2014 - 11:37
Abone Ol google-news

Döşemealtı İlçesi’ndeki bir pastanede yaz aylarında garson olarak çalışan lise son sınıf öğrencisi B.Y.Ş., 15 yaşındayken iddiaya göre işyeri sahibi İ.Ö.’nün tecavüzüne uğradı. Bir süre sonra B.Y.Ş.’yi ’Evine bırakayım’ diyerek otomobiline alan İ.Ö., Kirişçiler Köyü Çamlıca mevkiinde işadamı arkadaşı C.Y.’nin villasına götürdü. Burada iddiaya göre liseli kıza alkol ve ecstasy hap verildi. İ.Ö. ve C.Y., villa içinde aynalı dolabın arkasındaki gizli kapıdan girilen ve ’Disco’ olarak tanımlanan, striptiz direği bulunan odada B.Y.Ş. ile ilişkiye girip fotoğraflarını çekti. İkili, genç kızı bu fotoğrafları ailesine göstermek, babasına vermekle tehdit etti. Tecavüzler, defalarca tekrarlandı.

’ŞEKERLERİ PATLATTIK’

Okulda dedikodular çıkması üzerine bir rehber öğretmen, B.Y.Ş. ile konuşup iddiaları sordu. Okul yönetimi de olayla ilgili soruşturma başlattı. B.Y.Ş., durumu öğrenen ailesine başından geçenleri anlattı. Genç kızın ailesinin şikayetçi olması üzerine savcılık soruşturma başlattı. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki çocuk izleme merkezinde özel psikolog eşliğinde ifadesi alınan B.Y.Ş., şunları anlattı:

"22 veya 29 Aralık 2013 günü doğum günü olan arkadaşıma hediye almak için dershaneden kaçtım. C.Y. beni otomobille aldı. Kirişçiler Köyü’ndeki evine gittik. Evde İstanbul’dan geldiklerini öğrendiğim sınıf öğretmeni H.Ş. ile kocası N.Ş. ve Y.Y. adlı kadın vardı. Bir odada çeşit çeşit tanga, mini etek, sütyen, dantelli elbiseler, erotik malzemeler vardı. Siyah elbise giydim, H.Ş. ile aşağı indik. Daha sonra İ.Ö. geldi. Şekerleri patlattık (Uyuşturucu ve uyarıcı madde). Önce C.Y. ve İ.Ö. ile daha sonra N.Ş., M.N., İ.K.Ö. ve Y.A. ile ilişkiye girdim. Odada herkes çıplaktı. İki erkek, H.Ş. ile aynı anda ilişkiye giriyordu. Ben bir erkekle ilişkiye girerken, H.Ş. ve Y.Y. adlı kadınlar odadaki diğer erkeklerle ilişkiye girdi. Ocak 2014 tarihinde ise adını bilmediğim bir karı- koca Isparta’dan geldi. C.Y. yine aynı evde Isparta’dan gelen adamın karısıyla birlikte olurken, Y.Y. ile ben de kadının kocasıyla ilişkiye girdik. C.Y. bana zaman zaman para verirdi."

GİZLİ KAPIDAN GİRİLEN ODADA EROTİK MALZEMELER

Savcılığın talimatıyla Kirişçiler Köyü’nde C.Y.’ye ait villada yapılan incelemede, aynalı dolap arkasındaki gizli kapıdan girilen odada erotik malzemeler, çok sayıda kadın çamaşırı, tanga, sütyen, elbise, dantelli kıyafetler bulundu. Bu eşyalar kayda geçirildi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Olayla ilgili savcılık soruşturması kapsamında ifade veren evli ve 1 çocuk babası İ.Ö. suçlamaları reddetti. İ.Ö., "2012 yılında B.Y.Ş ile aracımda cinsel ilişkiye girmedik. Ayrıca C.Y.’nin evine birlikte gitmedik. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

B.Y.Ş. ile cinsel ilişkiye girdiği iddia edilenlerden İ.K.Ö. de suçlamaları reddetti. İ.K.Ö., "C.Y. arkadaşım olur. Villasına gider gelirim. Bazen kızımı havuzunda yüzmesi için götürürüm. Bazen de maç seyretmeye gideriz. B.Y.Ş.’yi bir kez C.Y.’nin işlettiği kafeye geldiğinde gördüm. Başka da görmedim" dedi.

Şüphelilerden Y.Y. ise C.Y.’nin arkadaşı olduğunu, ancak herhangi bir cinsel ilişkiye girmediğini söyledi.

Cumhuriyet Savcılığı, N.Ş. ve eşi H.Ş.’nin ifadesinin alınması için İstanbul Adliyesi’ne yazı gönderdi. Polisin telefonla ulaştığı şüphelilerden C.Y.’nin tatil için İspanya’da olduğu, ifadesinin dönüşünden sonra alınacağı kaydedildi.

Şüpheliler ve B.Y.Ş.’den alınan kan, kıl ve doku örnekleri ise uyuşturucu madde ve DNA testi için Ankara Kriminal Laboratuarı’na gönderildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler