İki aylık bebeğini internette bulduğu aileye verdi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kan donduran bir olay yaşandı. İki aylık bebeğini daha hamileyken internetten bulduğu bir aileye vermek için araştırma yapan ve doğumdan iki ay sonra bebeğini veren 'anne' pişman olduğunu iddia ederek programa katıldı.

Yayınlanma: 11.02.2016 - 16:18
Abone Ol google-news


Programa katılan genç kadın bebeğini internetten bir aileye verdiğini itiraf etti.  Müge Anlı kadının programa gelmesine yönelik olarak "Aramızda bir kızımız var eğer sen gelmeden önce senin durumun bana anlatılsaydı ben seni burada konuk etmezdim çok samimi söyleyim konu ile ilgili" dedi.

Programa gelen 18 yaşında Bursa'da yaşayan Buse, 7 ay önce dünyaya getirdiği erkek bebeği internetten bulduğu bir aileye verdiğini anlatırken, oğlu Yiğit Efe'yi iki ay sonra aileye teslim etti.

Doğumdan sonra iki ay bebeğe bakan teyzesi ile birlikte yaşayan Buse, gizlice bebeğini hamile iken anlaştığı aileye verdiğini söylerken program uzman konuklarından da tepki gördü. Bebeği Çocuk Esirgeme Kurumu gibi devlet güvencesi altında bir kuruma vermekten se internetten bulduğu bir aileye bırakan Buse'nin sözleri izleyenlere de ilginç geldi.

"İnternete 'evlatlık bebek arayanlar' diyince çıkıyor" şeklinde bir açıklama ile nasıl bir yol izlediğini anlatan 18 yaşındaki Buse, "aileyi doğumdan önce buldum" diyerek de uzun zamandır plan yaptığını itiraf etmiş oldu.

Kendisinin sağlık ocağından bebeğin aşıları için sıkça arandığını bu nedenle de aileye ulaşmaya çalıştığını söyleyen Buse, konunun devlet bilgisi ile polise intikal etmesinden dolayı gündeme getirdiği yönünde de eleştiriler aldı.

Hamile kaldıktan sonra bir daha görmediği çocuğun babasından da herhangi bir iletişimi olmayan Buse, iki aylık bebeğini verdiği için duyduğu pişmanlığı anlatırken bebeğin verildiği ailenin yeni bir kimlik çıkarttığı bilgisini de paylaştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler