Metrobüs üst geçidine araç çarptı

Bahçelievler’de, metrobüs üst geçidinin ayağına çarpan araç, zincirleme kazaya neden oldu.

Yayınlanma: 12.02.2016 - 10:47
Abone Ol google-news

Kaza, E-5 Karayolu Yenibosna mevkiinde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre aşırı süratli olduğu öğrenilin 34 VA 2375 plakalı otomobil önce metrobüs üst geçidinin demir ayaklarına çarptı. Daha sonra ise havalimanına turist yolcuları götüren Hüseyin Ekinci yönetimindeki 34 TP 0698 plakalı lüks minibüse çarptı. Meydana gelen kazada minibüste bulunan turistlerden biri yaralandı. Kazaya sebep olduğu öne sürülen ancak ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü de ağır yaralandı.

Vatandaşların ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ilk müdahalelerini yaptıkları yaralıları ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazanın bulunduğu yerde trafik yoğunluğu meydana geldi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Minibüs sürücüsü Hüseyin Ekinci ise kazayı şöyle anlattı: “Sol şeritten 90 kilometre hızla gidiyordum. Kendisi de orta şeritten 150 kilometre hızdan fazla giderken soluma girmeye çalıştı. Bana çarpıp bariyerlere attı. Kendisi de böyle gitti.”

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler