‘Mucize eseri yaşıyorum’

Patlamada yaralanan sivil memur yaşadıklarını Cumhuriyet’e anlattı. İsmini vermek istemeyen yaralı, kırmızı ışıkta bekledikleri sırada bomba yüklü aracın patladığını belirterek “Cehennem yeriydi. Mucize sonucu yaşıyorum” dedi.

Yayınlanma: 19.02.2016 - 22:13
Abone Ol google-news

Sağlık Bakanlığı’nın son açıklamasına göre, hastanelerde 6’sı yoğun bakımda olan toplam 22 yaralı bulunuyor. Cumhuriyet halen hastanede tedavi görmekte olan yaralılardan birine ulaştı. Adını vermek istemeyen sivil memur, patlama anını ve arkasından yaşadıklarını anlattı.

Patlama sırasında arkadaki serviste bulunan sivil memur, “o an”ı anlattı. Aracın en arkasında oturması nedeniyle yaralı kurtulan sivil memur, “Sesle donup kaldım. Sanırım bizim servisten 4 kişi sağ çıkabildik. Öndekilerin hepsi ölmüş olabilir. En net Buse’nin ‘anne anne’ diyerek ağladığını, sonra sesin kesildiğini, beni kurtarmaya çalışan birine Buse’yi işaret ettiğimi hatırlıyorum. Sonra kapısı camı kalmayan araçtan yürüyerek, yerde yatanların yanından geçerek çıktım. Cehennem yeriydi. Bir mucize sonucu yaşıyorum, siz de bu mucizeyi görüyorsunuz” dedi.

“Çok şükür şimdi iyiyim, hâlâ hayattayım, onlarca eve ateş düştü, orası cehennem yeriydi” diyen yaralı, “Mucize eseri yaşıyorum, siz de bu mucizeyi görüyorsunuz, bu mucizeye tanık oluyorsunuz” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler