'Alo Fatih'ten işadamına Digiturk tehdidi

Başbakan'ın birçok kez arayarak yayın politikası için arayarak adeta fırça çektiği ve kamuoyunda 'Alo Fatih' olarak adlandırılan Fatih Saraç'ın Digiturk'ü almaması için Abdullah Tivnikli'yi tehdit ettiği iddia edildi.

Yayınlanma: 09.03.2014 - 01:28
Abone Ol google-news

Başbakan Erdoğan'ın Gezi Parkı Direnişi'nde Fas'tan Habertürk Televizyonu'nu arayarak Devlet Bahçeli'nin KJ'sinin kaldırılmasını istediği ve adeta fırça attığı Fatih Saraç'ın Digiturk'ü almak isteyen Abdullah Tivnikli'yi tehdit ettiği iddia edilen ses kayıtları Twitter'da Haramzadeler333 hesabından yayınlandı.

Kayıtlarda Fatih Saraç'ın Digiturk'ün yüzde 53'ünü almak isteyen Tivnikli'ye hakaretler ve tehditler yağdırdığı iddia edildi. Ses kayıtlarında Saraç'ın konu hakkında haber yapacağını söylemesi ve Tivnikli'yi "Yarın seni haber yapacağım haberin olsun senin resmin ile birlikte gerçekten hiç yalan yok. "Tivnikli porno kaset yayınlayan Digiturk'e şey yaptı" diyerek... O zaman anlat" diyerek tehdit ettiği öne sürüldü. 

Yediği hakaret ve tehditler sonrasında neye uğradığını şaşıran Abdulah Tivnikli bir süre Fatih Saraç'a cevap vermeye çalışsa da başarılı olamıyor ve tehditler karşısında geri çekilmek zorunda kalıyor. Tivnikli Digitürk'ü satın almaktan vazgeçtiğini söylese de Fatih Saraç tehdidinde söylediği gibi ertesi gün Habertürk'te iki haber çıkartıyor. 

İŞTE O HABERLER


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler