imc tv'nin yayını kesildi

imc tv Twitter hesabından yapılan açıklamada, imc tv yayınının kesildiği ve sebebinin bilinmediği bildirildi. Mesajda internet yayınının ise devam ettiği belirtildi.

Yayınlanma: 26.02.2016 - 12:14
Abone Ol google-news

<video:488184>

 

 

Yayının aniden kesilmesi, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Türksat'a gönderilen yazıyı akıllara getirdi. Yazıda, 'örgüt propagandası' yaptığı gerekçesiyle imc tv'nin frekansının iptal edilmesi isteniyordu.

Savcılıktan Türksat’a 'İMC TV'yi atın' yazısı

Banu Güven, imc tv internet yayınında, Türksat'ın, 'pazarlama bölümünden gelen talimatla yayını kestik' dediğini bildirdi.

imc tv'nin olayın hemen ardından attığı tweette 'yayının neden kesildiği bilinmiyor' denilmişti.

Can Dündar ve Erdem Gül konuşurken İMC Tv'nin yayınını kestiler - VİDEO

YAYINI KESİLDİ

Dün gece tahliye edilen Cumhuriyet Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül de bugün destek için İMC'de canlı yayına katıldı. Yayın, gazetecilerin basın özgürlüğüyle ilgili konuşması sırasında kesildi.

 TÜRKSAT’tan çıkarılan kanallar

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülen Cemaati’ne yönelik soruşturma kapsamında cemaate yakın olduğu iddia edilen kanalların TÜRKSAT ve Digitürk’ten çıkarılması için de yazı yazmıştı.

Savcılığın talebi üzerine Samanyolu TV, S Haber, Kanaltürk, Mehtap TV, Bugün TV, Yumurcak TV, Irmak TV ve Burç FM gibi tv ve radyo kanalları bu platformlardan çıkarılmıştı.

Başsavcılığın talebi kabul edilirse, imc tv de frekans ağından çıkarılmış olacak. (imç tv)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler