Swinger (eş değiştirme) partisine gelen sivil polisleri erotik dansla karşıladı

ADANA'da sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanıştıkları çiftlerle 'swinger' denilen eş değiştirme yöntemiyle para karşılığı ilişkiye giren 29 yaşındaki Nazire Ç. ile eşi 41 yaşındaki Canan Ç. suçüstü yakalandı

Yayınlanma: 26.02.2016 - 16:04
Abone Ol google-news
'Cinsel iktidarsızlığım vardı' diye ifade veren Canan Ç. 'fuhuşa aracılık yapmak, para karşılığı fuhuş yapmak ve yer temin etmek' suçlarından tutuklandı, müşteri sandığı sivil polisleri kapıda erotik dansla karşılaşan eşi Nazire Ç. ise serbest bırakıldı.

Polis, merkez Yüreğir İlçesi'nin Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Nazire Ç. ve Canan Ç. çiftinin, internette açtıkları sayfa üzerinden çiftlerle tanışıp, para karşılığı seks partileri düzenlediği bilgisini aldı. 'Alev- Efe' takma adını kullanan çifti sosyal paylaşım sitesinde takibe alan polis, arkadaşlık teklifi gönderdi. Siste üzerinden haberleşen 'Alev-Efe' takma adını kullanan Canan Ç. ve Nazire Ç., polislere 700 TL karşılığında ilişki teklifinde bulundu.

EROTİK DANSLA KARŞILADI

Teklifi kabul eden polise, Nazire ve Canan Ç. çifti kendi ev adreslerini verdi. Operasyon için eve giden polisi, kapıda Nezire Ç. erotik danslarla karşıladı. Parayı alan Nazire Ç. ve Canan Ç., ekiplerce gözaltına alındı. Ahlak Büro Amirliği'ne götürülen Nazire Ç., ifadesinde, 4 yıl önce eşinin cinsel iktidarsızlık yaşamaya başladığını, bu nedenle Facebook'ta hesap açarak burada görüştüğü kişilerle ilişkiye girmeye başladığını anlattı. Esnaflık yapan eşinin işlerinin bozulması üzerine fantezi olarak başladıkları grup seks ve swinger partilerini ticari amaçla sürdürdüklerini anlatan Nazire Ç. şöyle dedi:

"4 yıl önce oğlum öldü. Eşim de esnaf olduğu için onun da işleri iyi gitmedi, maliyeye borcu vardı. Ben de zevk almak için yaptığım grup seksi artık parayla yapmaya başladım. Birlikte olduğum çiftlerden bin 500- 2 bin lira para almaya başladım. Ancak ben bu işi daha çok fantezi için yapıyorum."

Cinsel iktidarsızlık yaşadığını açıklayan Canan Ç. de, eşinin ise cinselliğe düşkün olduğunu, bu nedenle çiftlerle fantezi amaçlı fuhuş yaptıklarını söyledi. Nazire Ç. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, 'fuhşa aracılık ve yer temin etmek' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Canan Ç. mahkemece tutuklandı.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon