Erdoğan ve AKP afişleri yakıldı

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde AKP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun İlçeye yaptığı ziyaret öncesinde İlçeye asılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun afiş ve bayrakları yakıldı.

Yayınlanma: 09.03.2014 - 11:12
Abone Ol google-news

Alınan bilgilere göre, Plakası tespit edilemeyen bir minibüs ile Pamukova stadının yan tarafındaki boş araziye gelen 5 kişi araçtan indirdikleri içinde bayrak, flama ve posterlerin bulunduğu malzemeleri ateşe verdiler.

FOTO GALERİ-Erdoğan ve AKP afişleri yakıldı

Görgü tanıklarının ifadesine göre Çuvallardan dökülen malzemelerin tam olarak yanması için de benzin alıp gelen kimliği tespit edilemeyen kişiler içinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Zeki Toçoğlunun posterlerinin, seçim afişlerinin , bayrak ve flamalarının bulunduğu malzemeleri benzin döküp yaktılar. 

Bir süre malzemelerin yanmasını bekleyen kimliği belirsiz kişiler getirdikleri malzemelerin tam yandığını görünce geldikleri  araç ile yanan malzemelerin yanından ayrıldılar. Olayla ilgili inceleme sürerken afişlerinin yakılmasıyla ilgili olarak AKP Sakarya İl Başkanlığının suç duyurusunda bulunacağı açıklandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler