İntihar eden adama 'atla' diyen kadınlar: Boşboğazlık ettik

Boğaziçi Köprüsü'ndeki intiharla ilgili gözaltına alınan kadınların polisteki ifadelerinde, "Boşboğazlık ettik o sözleri söyledik" dediği öğrenildi. Ancak Hülya Uysal ve Merve Özocak'ın savcılık ve mahkemedeki ifadelerinde ise suçlamaları reddettikleri belirtildi.

Yayınlanma: 10.03.2016 - 13:24
Abone Ol google-news

 

Kadınların sözleri üzerine "Atla ha" diyerek kendini boşluğu bıraktığı kaydedilen Erol Çetin'in 4 yıl önce de intihara teşebbüs ettiği ancak eniştesi tarafından ikna edildiği ortaya çıktı.

Boğaziçi Köprüsü'nden intiharla ilgili gözaltına alınan 2 kadının polisteki ifadelerinde, "Boşboğazlık ettik o sözleri söyledik" şeklinde ifade verdikleri öğrenildi. Köprüden atlayan Erol Çetin'in 4 yıl önce de intihara teşebbüs ettiği ancak eniştesi tarafından ikna edildiği belirtildi.

“ATLA HA" DİYEREK KENDİNİ BİR ANDA BOŞLUĞA BIRAKTI

Boğaziçi Köprüsü'nde önceki gün sabah saatlerinde köprü korkuluklarına çıkan 45 yaşındaki Erol Çetin intihar etmek istedi. Olay yerine gelen müzakereci polis, 45 dakika boyunca Erol Çetin'i ikna etmek için uğraştı. Polisin ikna ettiği Erol Çetin o sırada olay yerinden otomobille geçen Hülya Uysal (49) ve Merve Özocak'ın(27) “Saatlerdir senin yüzünden trafikte bekliyoruz. Atlayacaksan atla" şeklinde tepki gösterdiği öne sürüldü. Alkollü olduğu öne sürülen Erol Çetin'in de bu sözler üzerine “Atla ha" diyerek kendini bir anda boşluğa bıraktığı iddia edildi.

Bunun üzerine müzakereci polis de kadınların içinde bulunduğu aracı meslektaşlarına bildirdiği öğrenildi. Olay günü gözaltına alınan 2 kadın dün, “İntihara teşvik etmek" suçundan sevk edildikleri mahkemece adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı. 

“BOŞBOĞAZLIK ETTİK O SÖZLERİ SÖYLEDİK"

Polis tutanaklarına geçen ifadelerine göre Hülya U. ve Merve Ö.'nün “Boşboğazlık ettik o sözleri söyledik" şeklindeki ifade verdikleri öğrenildi. Ancak Hülya Uysal ve Merve Özocak savcılık ve mahkemedeki ifadelerinde ise suçlamaları reddettikleri belirtildi. Öte yandan Erol Çetin'in 4 yıl öncede intihara teşebbüs ettiği ancak eniştesi tarafından ikna edildiği kaydedildi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler