Banka soyguncusu 3 saatte yakalandı

Bağcılar Mahmutbey Caddesi'ndeki banka şubesi, otomatik silahlı bir kişi tarafından soyuldu. 22 bin lira alarak kaçan banka soyguncusu polis tarafından 3 saat sonra yakalandı.

Yayınlanma: 11.03.2016 - 17:26
Abone Ol google-news

 

Olay saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Motosikletle banka önünde gelen otomatik silahlı soyguncu, güvenlik görevlisini tehdit ederek silahını aldı. Bankadaki 22 bin lirayı da alan soyguncu geldiği motosiklete binerek kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı. 

3 saat sonra yakalandı

Bağcılar'da bir banka şubesine gelerek tehdidi ile 22 bin lira alarak kaçan banka soyguncusu polis tarafından 3 saat sonra yakalandı.

Tekstil işiyle uğraştığı öğrenilen şüphelinin yaklaşık 70 bin lira borcu olduğu, olayda kullandığı motosikleti ise bir arkadaşını kefil yaparak bir gün önce satın aldığı ortaya çıktı.

Bağcılar'da bugün saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda kullandığı motosikletle banka şubesine gelen bir kişi, silah tehdidi ile içerde bulunanları etkisiz hale getirdikten sonra 22 bin lirayı alarak kaçtı. Polis tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada polis şüphelinin kaçtığı motosikletin izini sürerek şüphelinin kimliğini tespit etti.

Olaydan 3 saat sonra Bağcılar'da bir adrese yapılan baskında şüpheli Erol P.(36) gözaltına alındı.Gasp Büro Amirliğine götürülen şüphelinin tekstil işiyle uğraştığı, işlerinin bozuk olduğu ve yaklaşık 70 bin lira kredi kartı borcu bulunduğu öğrenildi. Şüphelinin olay yerine gelirken kullandığı motosikleti bir gün önce bir arkadaşını kefil yaparak taksitle satın aldığı öğrenildi. Evli ve bir çocuk babası olan şüphelinin evinde yapılan aramada bankadan çalınan para bulunamadı. Polis çalınan parayı bulmak için operasyonları sürdürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler