Gezi'nin iki acılı annesi böyle kucaklaştı

Eskişehir'deki Gezi direnişinde aralarında sivil polislerin de olduğu grubun saldırısı sonucu hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz Berkin'in cenazesi için İstanbul'a geldi. Emel Korkmaz anne Gülsüm Elvan'la bir araya gelip acısını paylaştı.

Yayınlanma: 11.03.2014 - 16:26
Abone Ol google-news

Başbakan Erdoğan'ın emriyle vahşi polis saldırısı sırasında, başına gaz kapsülü isabet eden 15 yaşındaki Berkin Elvan 269 gün sonra yaşamını yitirdi. Gezi direnişinde aralarında sivil polislerin de olduğu grubun saldırısı sonucu hayatını kaybeden Ali İsmali Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz Berkin'in cenazesi için İstanbul'a geldi. Hatay’dan İstanbul’a gelen Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz geldiğinde iki anne acıyla kucaklaştı.

Okmeydanı Cemevi’ne Gezi Parkı eylemleri sırasında hayatını kaybedenlerden Mehmet Ayvalıtaş’ın ağabeyi Muharrem Ayvalıtaş, Ankara’da hayatını kaybeden Ethem Sarısülük’ün ağabeyi Mustafa Sarısülük ve Gülsuyu’nda çeteler tarafından öldürülen Hasan Ferit Gedik’in ailesi, Eskişehir’de polis tarafından dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ın ağabeyi ve annesi de geldi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler