Erdoğan'ın olay yaratan sözlerinden sonra bir açıklama da Ferhat Göçer'den

Tıp Bayramı nedeniyle yaptığı konuşmada "Ankara patlaması olmasaydı, Ferhat Göçer'i dinleyecektik" şeklinde bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden sonra Ferhat Göçer de açıklama yaptı.

Yayınlanma: 15.03.2016 - 08:50
Abone Ol google-news
<video:498040>

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı konuşmasında Ankara saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan'ın, 'Bu teröristleri mi sevindireceğiz, biz yolumuza aynen devam edeceğiz. Ferhat Göçer kardeşimizi dinleyecektik, başka zaman dinleriz' sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından bir açıklama da Ferhat Göçer'den geldi. Göçer, "Yaşadığımız acı sebebiyle konserlerimizi iptal ettik. Bir hekim olarak Ankara 14 Mart resepsiyonu konuşma metnim budur" notuyla paylaştığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye’nin kalbinde patlayan bu bomba sadece Ankara’da değil, ülkemizin her karış toprağında yaşayan tüm insanlarımızın kalbinde patlamış, tüm yürekleri parçalamıştır. 80 milyon içerde daha fazlası dışarad olmak üzere ülkesini, insanını seven herkes yastayız. Bir hekim olarak terörü yapanı, terörü destekleyeni, terör üzerinden siyaset yapanı lanetliyor, masum insanlarımızın canına kııyan, insanlarımızın milli brilik ve beraberlik inançlarına, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne el uzatanların, gerek bu dünyada gerek öbür dünyada çekecekleri en büyük azabı çekmelerini diliyorum”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler