Oğluna doyamadı... "Ozan'ım...Sessiz Ozan'ım"

Ankara'daki terör saldırısında yaşamını yitiren Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencisi Ozancan Akkuş'un cenazesi Gaziantep'te defnedilmek üzere camiye getirildi.

Yayınlanma: 15.03.2016 - 13:32
Abone Ol google-news

<video:498358>

Ankara'daki terör saldırısında yaşamını yitiren Ozancan Akkuş ile babasının fotoğrafı sosyal medyada paylaşılmıştı. Mehmet Nuri Akkuş o fotoğrafta oğlunu başından öpüyordu. Bugün ise oğluna acı bir şekilde veda etti. ''Ozanım, Ozan'ım sessiz Ozan'ım'' diye feryat eden baba, sinir krizi geçirdi. Kardeşi ise abisinin tabutunu öptü, ''baktığım ilk dava senin davan olacak abiciğim'' dedi.


AKP’li belediye başkanına tepki: Koruyamadınız çocuklarımızı!

Ankara’da patlamada yaşamını yitiren Ozancan Akkuş Gaziantep Asri Mezarlığından son yolculuğuna uğurlandı. Akkuş’un annesi ve ablası AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e “Gencecikti, suçsuzdu. Koruyamadınız çocuklarımızı” diyerek yüksek sesle tepki gösterdi.

Akkuş’un cenaze törenine aile yakınları, arkadaşları, sevenleri, siyasi partiler, kitle örgütü temsilcileri, AKP, CHP milletvekillileri, Vali, Emniyet Müdürü, Garnizon Komutanı ve Antep Belediye Başkanlarının yanı sıra yüzlerce katıldı. Törene ayrıca Akkuş’un yakın arkadaşı olan ve 10 Ekim’de Ankara’da barış mitinginde patlayan bomba ile yaşamını yitiren Ali Deniz Uzatmaz’ın annesi Nebahat Uzatmaz’da katıldı. 
Asri Mezarlığında Bahattin Nakıboğlu Camii’nde cenaze namazından önce Akkuş’un annesi Senem Akkuş ve babası Nuri Mehmet Akkuş oğullarının tabutunun başında ağıtlar yaktı. Sık sık oğulların tabutlarını öpen anne ve baba ara ara fenalaşarak, sinir krizleri geçirdiler. AKP’li Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, anne Senem Akkuş’un yanına koruma ordusuyla geldi.  Korumaların ailenin etrafını sarması üzerine gazetecilerin görüntü alması engellenirken, anne Senem ve abla Azra Akkuş, Şahin’e “Gencecikti, suçsuzdu. Koruyamadınız çocuklarımızı” diyerek yüksek sesle tepki gösterdiği duyuldu. 

Kılınan cenaze namazından sonra Akkuş’un cenazesi Asri Mezarlığı’na defnedildi. Defnedildiği sıra da anne ve babanın fenalaşması üzerine hazır bekletilen ambulansta aileye müdahale edildi.(Evrensel) 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler