İbrahim Toraman'a da eşine de hapis istemi

Eski futbolcu İbrahim Toraman ve eşi Eylem Toraman karşılıklı olarak birbirlerine vurup yaraladıkları gerekçesiyle davalık oldu. İbrahim Toraman hakkında "Hakaret" ve "Eşe karşı basit yaralama" suçlarından toplamda 3 yıl 6 aya, eşi Eylem Toraman'a da "Eşe karşı basit yaralama" suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yayınlanma: 18.03.2016 - 17:39
Abone Ol google-news



Eski futbolcu İbrahim Toraman ve eşi Eylem Toraman davalık oldu. İbrahim Toraman hakkında "Hakaret" ve "Eşe karşı basit yaralama", Eylem Toraman'a da "Eşe karşı basit yaralama" suçlarından dava açıldı.

VURARAK YARALADILAR...

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 24 Ocak 2016 günü ikilinin Üsküdar'daki evlerinde tartışma yaşadığı belirtildi. Tartışma esnasında İbrahim Toraman'ın eşi Eylem Toraman'a hakaret ettiği ifade edilen iddianamede tarafların karşılıklı olarak birbirlerine vurarak yaraladıkları kaydedildi. Yaralamanın basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde olduğu ifade edilen iddianamede her iki taraf da müşteki-şüpheli olarak yer aldı.

3 YIL 6 AYA KADAR HAPİS İSTEMİ

İbrahim Toraman hakkında "Hakaret" ve "Eşe karşı basit yaralama" suçlarından toplamda 9 aydan 3 yıl 6 aya, eşi Eylem Toraman'a ise "Eşe karşı basit yaralama" suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. Taraflar önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler