'Okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor' diyen rektöre tepkiler büyüyor

Okuma oranı arttıkça kendisine afakanlar bastığını söyleyen Sebahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı'ya tepki yağıyor.

Yayınlanma: 21.03.2016 - 17:44
Abone Ol google-news

<video:501987>

'Bizde de şimdi okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Ben açıkçası korkuyorum, ben her zaman cahil halkın ferasetine güveniyorum' diyenSebahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı cahil, okumamış halka daha çok güvendiğini belirtti. Arı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a övgüler düzerek sürdürdüğü konuşmasında "Ülkeyi ayakta tutacak olanların okumamış cahil halk" olduğunu da iddia etti.

Yeni Türkiye'nin rektörü: Türkiye'nin geleceği için daha çok cahil nesil lazım

Sosyal medya rektör yardımcısının skandal sözlerini konuşuyor. İşte cahillikten yana rektör yardımcısı hakkında yapılan yorumlardan bazıları:

TWİTTER

twitter'da kullanıcılar Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı'nın infial yaratan sözleri hakkında epeyce paylaşımda bulunarak tepkilerini gösterdi. Atılan tweetlerden sizin için seçtiklerimiz:

Vedat Demir
Normal şartlarda kapıcısı olamayacakları üniversitelere siyasi torpille dekan, rektör olanların cehâlete övgü düzmeleri çok normal.

nihat kaya ?
Güvenir tabii.
Cahil kesim onların oy deposu.
Utanmaz adam; bir de rektör olmuş.
Kim atadı ise artık ?

Yeni Türkiye'nin rektörü: Türkiye'nin geleceği için daha çok cahil nesil lazım

Çınar Gursoy ?
Rektör, Prof. olmuş,
Okumuşlardan daha çok,
Cahillere güveniyorum, diyor,
Sen , niye okudun Prof oldun,
Demezler mi !

orhan gökdemir ?
Cahil halka güvendiği söyleyen rektör yardımcısı Sebahattin Zaim Üniversitesinden. Üniversiteye adını veren zat RTE'nin ve A. Gül'ün tandığı

JeansBiri™ ?
Yeni Türkiye rektörü.. Okumanın, üniversitenin "tehlikeli", cahilliğin "ferasetli" olduğunu söyleyen rektör.

 Prof.Dr. Gazi Çağlar ?
Okumanın, üniversitenin "tehlikeli", cahilliğin "ferasetli" olduğunu söyleyen dünyanın tek rektör yardımcısını AKP rejimi yetiştirir. Bravo!

MenekseTokyay ?
"Ülkeyi ayakta tutacak olanların okumamış cahil halk olduğunu" söyleyen güzide rektör yardımcılarımızla bu ülkede bilim nasıl ilerleyecek?

EKŞİ SÖZLÜK

Ekşi Sözlük yazarları da konuyla ilgili olarak, 'okuma oranı arttıkça hafakanlar basıyor' başlığı altında birçok entry'ler girdiler. Öne çıkan tepkilerden bazıları ise şöyle:

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler