Sosyal medya iki gündür ayakta: Çocuk istismarcıları Türkiye'de korunuyor

Türkiye’de Ensar Vakfı üyesi bir öğretmenin 45 erkek çocuğuna cinsel istismar yaptığı ortaya çıkmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun kurumu savunan sözleri çocuk tecavüzleri gündemde kalmaya devam ediyor.

Yayınlanma: 23.03.2016 - 20:26
Abone Ol google-news

Türkiye’de yaşanan çocuk tecavüzleri geçtiğimiz günlerde twitter' epeyce gündemde kalarak dünya gündemine de girmişti. Bu kapsamda Türkçesi, “Türkiye’deki çocuk tecvüzlerini durdurun” olan #StopChildRapeInTurkey etiketi sosyal medyada paylaşıma açılmış ve uzun süre gündemde kalmıştı.

Türkiye’de dakikalar içerisinde birinci sıraya yükselen konu başlığına bir çok tanınan isim de destek vermişti.

AİLE BAKANI'NIN SÖZLERİNE TEPKİ DEVAM EDİYOR

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun Ensar Vakfı'na destek veren, "Buna bir kere rastlanmış olması hizmetleri ile ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz. Biz Ensar Vakfı'nı da tanıyoruz, hizmetlerini de takdir ediyoruz" sözlerinin infial yaratması sonucu twitter kullanıcıları tepkilerini ortaya koymaya devam ediyor.

SOSYAL MEDYA 2 GÜNDE 3 ETİKETLE GÜNDEMDE

twitter'da kullanıcılar 2 gün arayla 3 etiketi Türkiye ve Dünya gündemine sokarak bakanın istismar olayını savunucu sözlerini çok fazla insana ulaştırmış oldu. Sosyal medya twitter kullanıcıları bugün #ÇocukİstismarcısıAKP etiketini açarak Türkiye gündeminde birinci sıraya sokmasının ardından #ChildAbusersProtectedInTurkey (Çocuk istismarcıları Türkiye'de korunuyor) etiketini de arkasından ikinci sıraya yerleştirmesini sağladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon