'Bu sapığın Ensar'la ilgisi yok' diyen Davutoğlu'nu yalanlayan görüntü

Manisa'da konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ensar Vakfı'nda çalışan öğretmenin 'tecavüz' iddialarını kabul etmesine rağmen, "Bu sapığın Ensar Vakfı ile ilgisi yok" dedi. Ancak, görüntüler ve özellikle Karaman gazete ve sitelerindeki haberler Ahmet Davutoğlu'nu yalanlıyor.

Yayınlanma: 25.03.2016 - 16:05
Abone Ol google-news

<video:504520>

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Manisa'da öğretmenin itirafı ve öğrencilerin ifadelerine rağmen Karaman'daki çocuk istismarına adı karışan Ensar Vakfı'nı savundu. Ahmet Davutoğlu, 'Biz Ensar Vakfı'nın insanlığa ve ülkemize hizmet ettiğine şahitlik ediyoruz. Bu vakıfla ilgili olmayan bu sapığın yaptığı alçakla muamele karşısında eminim en çok da Ensar Vakfı'nın mensubları kurucuları tepki göstermiştir" ifadelerini kullandı.

Başbakan Davutoğlu, "Erkeklere ilgi duyduğunu ve çocuklarla beraber olduğuhu" itiraf eden ve 600 yıl hapsinin istendiği iddianamede, "Çocuklara hayvan pornosu izlettirdiği" iddiaları bile yer alan öğretmenin Ensar Vakfı ile ilgisinin olmadığını savundu. Ancak bu görüntüler ve haberler Davutoğlu'nu yalanladı.

İKİ KURUMUN ADI ÖNE ÇIKIYOR

Karaman’daki “çocuk tecavüzleri” skandalında iki kurumun adı öne çıktı. Biri Ensar Vakfı diğeri de KAİMDER. Bu iki kurum da skandal patlayınca Başbakan Davutoğlu gibi aynı şeyi yaptı; “Çocuklara cinsel istismarda bulunan kişi ile hiç bir ilgimiz yok” açıklamasını yapmıştı.

KENDİLERİ HABER YAPMIŞTI: KAİMDER HABER

Örneğin 24 Mart 2014 tarihinde Karaman yerel haber sitesinde bir haber. Haber’de, “Kısa adı KAİMDER olan Karaman İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneğinin Piri Reis Kültür Merkezinde düzenlediği ‘Bensiz Olmaz Çanakkale Gösterisi’ katılım ve ilgi yüksek oldu.
KAİMDER’in yurdunda kalan Karaman İmam Hatip Ortaokulu 6.sınıf öğrencilerin faaliyetlerini içeren slayt gösterimine geçildi. Ardından öğrenciler tarafından düzenlenen programa geçildi. Gerek öğrencilerin okudukları şiirler, oynadıkları piyesler, gerekse öğrencilerin geceye uygun kıyafetleri ve araç gereçleri göz doldurdu.
Gece sonunda öğrencilerin rehber Öğretmenleri Muarrem B. ve öğrenciler bolca alkış aldı.” deniliyor.

YALANIN İSPATI BU CÜMLEDE

Haberde en dikkat çekici olan bölüm "KAİMDER yurdunda kalan” cümlesi ve halen tutuklu olan zanlı Muammer B.'nin sahnede olması.

Bu haber Ensar'ın, Kaimder’in  bütün açıklamalarını çürütüyor.

KAİMDER ve ENSAR Vakfı’nın Nasıl Bir Bağı Var

Başbakan Davutoğlu, "Sapık ile ilgisi yok diyor" Ensar Vakfı'na destek çıkıyor ama, görüldüğü gibi Karaman’da Kaimder ve Ensar Vakfı kardeş yapılanma. Çocukların istismara uğradığı ev ile yurtlar Ensar ve Kaimder’e bağlı.

Alttaki fotoğrafta görüldüğü gibi birçok etkinlik birlikte yapılıp, organize ediliyor. Ensar Vakfı ve tecavüzcü rehber öğretmenin çok yakın ilişkisi var.

Tacize uğradığı okula 14 yıl sonra öğretmen olarak döndü: Tacizci hâlâ tacizci


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler