Aile Bakanı, Başbakan ve şimdi de Eğitim Bakanı Ensar Vakfı'na sahip çıktı

Ensar Vakfı’na Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ardından Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da sahip çıktı: Avcı “Topyekün bir camiayı töhmet altında bırakmak doğru değil” dedi.

Yayınlanma: 25.03.2016 - 21:22
Abone Ol google-news

Karaman’da Ensar Vakfı'nın açılışını yaptığı KAİMDER yurdunda 10 çocuğa cinsel istismarda bulunan istismarcı öğretmenin Ensar Vakfı'nın "ilişkimiz yok" iddialarının aksine Muammer B.'nin vakfın etkinliklerinde sahneye çıkarıldığı ortaya çıkmıştı. 

AKP'li Bakanlar ve vekillerin ardından Davutoğlu'nun sahip çıktığı Ensar Vakfı'na bir aklama da Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan geldi.

Bir gazetecinin konuyla ilgili sorusu üzerine konuşan Avcı,  “Bakanlık pek çok sivil toplum kuruluşuyla imzaladığı protokollerle işbirliği yapıyor, yapacak. Ensar Vakfı da bizim son derece verimli işbirliği yaptığımız kuruluşlardan biri. O kuruluşla ilişkisinin ne düzeyde olduğunu bilmediğimiz bir kişinin, işlediği suç veya suçlardan ötürü topyekün bir camiayı töhmet altında bırakmak doğru değildir” diye konuştu.

Avcı, sözlerini bakanlığın eğitime katkıda bulunan her türlü kuruluşla "işbirliği" yapmaya devam edeceğini söyleyerek bitirdi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler