'Atatürk mü Erdoğan mı' diye sordular aileler okulu bastı

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak çalışan müfettişlerin özel okullar ile kolejlere giderek öğrencilere, "Atatürk'ü mü yoksa Erdoğan'ı mı seviyorsun" şeklinde sorular yöneltmesi aileleri harekete geçirdi.

Yayınlanma: 14.03.2014 - 14:14
Abone Ol google-news

Adana'da özel Bilfen, Başkent ve Adana Koleji'ne giden Milli Eğitim Bakanlığı müfettişleri, öğrencileri odaya çekti ve sorguladı. Müfettişler, öğrencilere, "Atatürk'ü mü yoksa Erdoğan'ı mı seviyorsun'' diye sordu. Öğrencilere, "Okulunuzda Başbakan aleyhine konuşuluyor mu?'' sorusunun yöneltildiği de öğrenildi. ''Ayakkabı kutusu''na ilişkin soruların da öğrencilere sorulduğu belirtildi.

VELİLER OKULU BÖYLE BASTI

Öğrencilere ‘Erdoğan mı Atatürk mü’ sorusu velileri isyan ettirdi - VİDEO

Bugün müfettişlerin ''çalışma yaptığı'' odaya giren aileler, "Okulu hemen terk edin, böyle sorular sormaya ne hakkınız var?'' tepkisini yöneltti. Müfettişler ise suçlamalara herhangi bir yanıt vermedi. GercekGundem.com'da yer alan görüntülere göre, aileler ile müfettişler arasında yaşanan gerilim, MEB bürokratlarının okulu terk etmesiyle sona erdi.

Öte yandan, fişlemenin yapıldığı Bilfen Koleji öğrencileri ise, uygulamayı protesto etti ve derslere girmedi. Adana Barosu ise haberimizin ardından alilelerle temasa geçti ve hukuki yardım için avukat görevlendirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler