Böyle kin görülmedi

Erdoğan, Gaziantep'te de polis şiddetini savunarak polisin insanların üzerine biber gazı kapsülü ve pilastik mermi atmasını savundu.

Yayınlanma: 14.03.2014 - 18:01
Abone Ol google-news

Başbakan Erdoğan Gaziantep'te yüzünde poşu, elinde sapanla demir bilye atan çocuğu bakkala ekmek almaya gidiyordu diye kandırıyorlar. Babası da mezarına bilye atıyor neyin mesajını veriyorsun?  Bakın biz başka bir baba da tanıdık. DHKP-C oradan geçerken gecenin karanlığında Burak yavrumuzu orada şehit ediyorlar. Burakcan’ın elinde sapan silah yoktu. Sadece evinin önünde olan o yavruyu orada şehit ediyorlar ve sokakta toplanan kovan sayısı 42. Bunlar o teröristlerle iş tutuyorlar. Burak yavrumuz şehit edenler Kılıçdaroğlu’nun illegal cellatlarıdır.

Burakcan’ın babası ortam iyice gerilmesin diye kalkıyor Kasımpaşa’daki cenaze namazından soramn alıyor yavrusunu Giresun’a götürüyor. Bu da baba ama bu kalkıp da öyle bir beyanda bulunmuyor. Ülkem gerilmesin vatan sağ olsun ben bu acıya katlanacağım diyor. O olayda Burakcan gidiyor, iki kişi yaralı birisinin durumu ağır.

Malum medya manşetlerinden adeta kan döküyor. Kin fışkırtıyor. Sanmayın ki bunlar bir çocuğun cenazesi için bir araya geldiler. Bunlar maşa. Reyhanlı’da bir patlama oldu. 53 masum vatandaşımızı kaybettik. Ne çıktı biliyor musunuz. Patlamanın emrini verenler CHP heyetini zalim Esed’e götüren kişiler çıktı. Biz Türkiye’yi sokakta bulmadık. Bu sokak vandallara teslim edilmez. Kaygısız ol Gaziantep bunun hesabını soracağız.

İŞTE O SÖZLER




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler