Egemen Bağış: Yalanla bizlere saldırılar yapılıyor

Egemen Bağış, "Bütün çabalarımıza rağmen binbir türlü iftirayla, ithamla, yalanla başbakanımıza ve bizlere bir takım saldırılar yapılıyor. Bunlara hiç kimsenin inanmadığının farkındayız" dedi.

Yayınlanma: 15.03.2014 - 13:28
Abone Ol google-news

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Kadir Topbaş, seçim çalışmalarına bugün Adalar'da devam etti. Kadir Topbaş'a eski AB bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da eşlik etti. İkilinin ilk durağı Kınalıada oldu. Özel bir tekne gelen Topbaş ve Bağış'ı, Kınalıada İskelesi'nde AKP Adalar Belediye Başkan Adayı Coşkun Özden ile partililer karşıladı.

 "30 MART'TA TÜRKİYE DEMOKRASİ VE VESAYET ARASINDA BİR SEÇİM YAPACAK"

Burada bir konuşma yapan Egemen Bağış, "Dün bizim için tarihi bir gündü. Başbakanımızın görevi devralışının 11'inci yıldönümünü idrak ettik. Bugün itibariyle 12'inciden gün almaya başladı" dedi. Bağış, "Biz hizmetleri yaparken hiçbir ayrım yapmadık. Bütün çabalarımıza rağmen binbir türlü iftirayla, ithamla, yalanla başbakanımıza ve bizlere bir takım saldırılar  yapılıyor. Bunlara hiç kimsenin inanmadığının farkındayız. Ak Parti iktidarını beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz, başbakanımızın liderliğinden memnun olabilirsiniz ya da olmayabilirsiniz. Bunlar sizin bireysel tercihinizdir. Ancak 30 Mart seçimi yerel bir seçim olmaktan çıktı, ulusal bir seçim olmaktan çıktı ve küresel bir seçim haline geldi. Ak Parti'nin sizlerden aldığı güçlü bu ülkeyi yönettiğini çok iyi biliyorsunuz. Allah korusun 30 Mart'tan sonra Türkiye bir türbülansa ve kaosa girerse maalesef umudunu demokrasi ve sandığa değil, vesayete bağlamış olanların bu ülkeyi yeniden o karanlık günlere yeniden gönderme tehlikesiyle karşı karşıya kalırız. İşte yasaklara, yoksulluğa ve yolsuzluklara karşı  hayır demek için 30 Mart'ta Coşkun kardeşime ve Kadir ağabeyime hep birlikte sahip çıkmalıyız. 30 Mart'ta Türkiye demokrasi ve vesayet arasında bir tercih yapacak" ifadelerini kullandı.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler