Eskişehir de onu unutmadı

Eskişehir’deki Gezi Direnişi sırasında polisler tarafından dövülen, ardından da beyin kanaması geçirerek komaya giren ve 38 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden Anadolu Üniversitesi öğrencisi Ali İsmail Korkmaz’ın 20. yaş gününde arkadaşları onu unutmadı.

Yayınlanma: 19.03.2014 - 00:08
Abone Ol google-news

Ali İsmail Korkmaz’ın doğum günü Hatay’da ailesi tarafından kutlanırken Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ndeki arkadaşları da unutmadı. Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampusu’nda boş bir duvara Ali İsmail Korkmaz’ın graffiti fotoğrafını yapan arkadaşları, duvara astıkları pankartla da onun yaşgünü olduğunu tüm Anadolu Üniversitesi’nde öğrenim gören arkadaşlarına hatırlattılar. Ayrıca, akşam saatlerinde eğitim fakültesi önünde anma etkinliği yaptılar.

İyi ki doğdun Ali İsmail Korkmaz

Ali İsmail Korkmaz hep 19 yaşında

Etkinlikleri düzenleyen Anadolu Üniversitesi Kolektifleri öğrencileri Ali İsmail’in tüm Türkiye çapında Gezi direnişinin simgesi olduğunu belirterek “Onu ne Anadolu Üniversitesi’ndeki arkadaşları, ne Eskişehirliler ne de Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan vatandaşlar unutmayacaktır” dediler.

Ali İsmail Korkmaz'ın yeni görüntüleri çıktı

Ali İsmail belgeseli yasaklandı

Canlı yayında Ali İsmail Korkmaz için doğum günü pastası


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler