"İstiklal marşı şiirini okuyan RTE montaj olabilir"

Kabineye uzanan yolsuzluk operasyonu nedeniyle zor günler geçiren AKP yeni reklam filmini yayınladı. Reklamda İstiklal Marşi'nı okuyan Başbakan Erdoğan'a sosyal medyada tepki yağıyor.

Yayınlanma: 19.03.2014 - 12:44
Abone Ol google-news

Yerel seçimlere sayılı günler kala AKP'nin yeni bir reklamı daha yayınlanmaya başladı. Reklamda Başbakan Erdoğan İstiklal Marşı'nı okuyor, binlerce insan Türk bayrağını göndere çekiyor. Sosyal medyada, reklamda Türk bayrağının kullanılmasına ve Başbakan'ın İstiklal Marşı'nı okumasına tepki var. İşte o mesajlardan bazıları.

Yunus Günçe @yunusgunce
"İstiklal marşı şiirini okuyan rte" montaj olabilir.

Murat Şeker
İstiklal marşının bir parti reklamında kullanılmasında bir sakınca yok mu? Ya her parti kullanırsa? Her reklam arasında 3 istiklal marşı mı?

Ozan Önen
Dombra'dan sonra hırsızlar şimdi de hepimizin ortak değeri İstiklâl Marşı'nı çaIıp reklam filmi yapmış. Yavuz hırsız tüm ülkeyi bastırırmış.

ezel akay
Bir nazi propaganda filmi ( düşmanlar bayrağımızı düşürdü, koşun) ZOMBİLER! ( world war Z)

Muhalif_ses ?
İstiklal Marşı'nda ayağa kalkmayan zihniyet, konu reklam ve para olunca bayrağa tırmanmak için birbirini eziyor!

Özgür Kılıç ?
10 kasımda, 29 ekimde, 30 ağustosda kafalarına kuma gömenler şimdi istiklal marşı ile seçim probagandası yapıyor işte bunlar hep MAKARA

serkan genç
istiklal marşı'nı kullandıkları reklam da, play station 2 reklamıyla aynı.. "çalıntı olmayan bir şeyiniz var mı kuzum?" diye sorasım var..

İrem Kurt ?
Ülkemi böylemeye çalışan adamın ağzına hiç yakışmaz İstiklal Marşı.Kocaman başbakansın utan tv ye çıkan küçük çocuklar daha duygulu okuyor.

Ergün Canki ?
İstiklal marşı ile reklam yapmak iyi fikir de.! Peki zamanında İstiklal marşı okunurken ayağa kalkmayan AKP'liler için napacaksınız ?

Arif Hançer
Allah(C.C) ve kuran la dalga geç,Atatürk ü tanıma,istiklal marşı ile reklam yap sonra..yatacak yeriniz yok sizin ve size oy verenlerin...

Ayça Arıkan
Siz İstiklal Marşını kullanarak reklam yapmayı biliyosunuz da,biz de zamanında İstiklal Marşı okunurken sizin ayağa kalkmadığınızı biliyoruz

Orhan Balıkçı ?
Devlet nişanından TC ve Atatürk'ü kaldıran, ülkenin kurucusuna ayyaş, şehidine kelle diyenin partisi İstiklal Mar?ı'yla reklam yapamaz.

Adnan VARMAZ ?
Bayrak üzerinden parti reklamı yapmak yasak değilmi o zaman AKPnin bayrak ve istiklal marşı üzerinden yaptığı bu reklama YSK neden sessiz?

Merve Gokmenoglu ?
Herkes akp'nin reklam filmini konusuyor. Unutulmasin ki, ayni akp ayni basbakan gecen yil Turk Bayragi'ni tahrik unsuru diye yasaklamisti!

 

<video:52043>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler