Fenerbahçe'nin istediği Campbell Arsenal'de kalıyor

Süper Lig'in en yaşlı takımı olan ve transfer çalışmalarına şimdiden başlayan fenerbahçe, yeni sezon öncesi ilk kötü haberi aldı.

Yayınlanma: 19.03.2014 - 17:04
Abone Ol google-news

Süper Lig'de zirvenin tek hakimi olan Fenerbahçe, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürüdüryor. Şampiyonluk mücadelesi veren sarı lacivertliler, uzun süredir takip ettiği yıldız oyuncudan kötü haber aldı. Fenerbahçe'nin tüm planları suya düşmüş oldu.

Performansı uçuşa geçti

Şampiyonluk yarışında rakiplerine oranla çok büyük bir şans yakalamış olan Fenerbahçe, kadorsunu genç ve kaliteli isimlerle doldurmak istiyor. Önümüzdeki yıl daha agresif ve hücuma yönelik bir ekip yaratmak isteyen sarı lacivertliler, sezon başında izlemeye aldıkları Joel Campbell'dan gelen haberle sarsıldı. Olympiakos ile harika bir sezon geçiren Kosta Rikalı futbolcu için Arsenal'e dönüş yolu gözüktü. Yunan ekibi Olympiakos'a sezon başında kiralanan hücum oyuncusu hem sezon içinde hem de Şampiyonlar Ligi arenasında gösterdiği performansla parmak ısırttı. Manchester United karşısında da fileleri havalandıran Joel Campbell, Arsene Wenger'in gözüne girdi.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler