Yalanla İsmail Kahraman'ı aklamaya çalıştı

Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut, Meclis Başkanı'nın kameralar önünde söylediği 'Yeni anayasada laiklik olmamalı' sözlerini inkar etti.

Yayınlanma: 27.04.2016 - 12:17
Abone Ol google-news
<video:523069>

TRT Haber'de Hasan Kurtulmuş ile birlikte 'Derin Analiz' adlı programında Saray'ın propaganda mekanizması olarak görev yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, yalan ve çarpıtma haber konusunda kendini aştı!

Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın kameralar önünde söylediği 'Yeni Anayasada laiklik olmamalı' şeklindeki sözleri söylemediğini iddia eden Yiğit Bulut, 'Dışardan yönlendirilen medyanın' söylenmeyen bir sözleri söylenmiş gibi haber yaparak olayı çarpıttığını iddia etti.

Kahraman'ın sözleri üzerine Meclis önünde protesto gösterisi yapanları da hedef alan Bulut, 'Sizin aklınız yok mu? Eğer sizi birileri talimatla oraya göndermediyse, önce açın ne söylemiş bir okuyun" diyerek laiklik konusundaki hassasiyeti olan yurttaşları da 'kurşun asker' ilan etti.

BENİM LAİKLİKLE DERDİM VAR

Türkiye'de kimsenin laiklikle derdi olmadığını ancak 'laiklik' kavramı ile derdi olduğunu söyleyen Yiğit Bulut, "Biz Sarbonne'de bir beyefendi istedi diye laikliği almak zorunda değiliz" dedi.

Haberin devamı için tıklayınız


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler