Cübbeli'ye canlı yayında 23 Nisan cevabı: "Sen bacak görürsün biz bayrak"

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün 23 Nisan kutlamaları hakkındaki skandal sözlerine Ayşenur Arslan'dan yanıt geldi: "Aşağılık sözler! Sen bacak görürsün biz bayrak"

Yayınlanma: 29.04.2016 - 00:56
Abone Ol google-news
<video:524172>

23 Nisan törenleri için "Biz size diyoruz ki; siz bu milleti uyuttunuz, uyuşturdunuz. Senelerdir balelerle, danslarla, çoluk çocuğun baldır bacak çıplak vaziyette stadyumlarda dolaştırarak, bütün erkekleri onlara baktırarak, kimin oğlu, kimin kızı belli değil, sarmaş dolaş dans yaptırarak yetiştirdiniz. Bu, 150 senenin rezaletidir. Bu, Tanzimat döneminden sonra başlayan İttihat Terakki kafasıdır. Bu kafayı 150 senedir yetiştirdiniz.... Şarkılarla türkülerle yetişen nesil eşkiya oldu. Biz salavat ile Kur'an ile Hadis-i Şeriflerle halim, selim, insanların hidayetine davet eden ve insanları hidayete çeğıran, şefkate rahmete, birbirine eziyet etmemeye, intihar etmenin haram olduğuna, askere polise silah çekimlememesi gerektiğine, ulul emre itaat gerektiğine işaretle beraber topluma yararlı nesiller yetiştirmek istiyoruz. Bu devran dönecek. Batılın hükmü artık söndü, sönecek" diyen Cübbeli Ahmet'e en sert cevap Ayşenur Arslan'dan geldi.

Halk TV'de Hüsnü Mahalli ile birlikte yaptığı 'Maniki Dünya' programında Cübbeli'nin sözlerine cevap veren Ayşenur Arslan, skandal sözler için "Bu çok aşağılık bir şey" ifadesini kullandı.

İşte Ayşenur Arslan'ın programda Cübbeli'nin skandal sözlerine verdiği o yanıt:

"Ne bu ya! Oraya katılan çocukların ailelerini, bu ülkenin yöneticilerini resmen aşağılamaktır bu. Sapık yerine koymaktır. Nefret söylemidir. Ve bunun hakkında da hiçbir şey yapılmayacak. Bu çok aşağılık bir şey. Kusura bakmasın,, dava açsın mahkemede görüşelim.Çok aşağılık bir söylem bu. Beyefendi, siz ve sizin gibiler 23 Nisan'a baktığınızda o sabi sübyanın (öyle dersiniz ya) bacaklarını görürsünüz, biz orada bayrak görürüz. Biz orada Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni görürüz. Onu düşünürüz. Siz de bacaklara bakar, bacak düşünürsünüz. Bu ülkede 23 Nisan açılış tarihidir. O Meclis'in başkanı laikliğie böyle söylerse, bu adam daçıkar böyle konuşur."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler