Gece yarısı korku dolu anlar... Baltayla otomobilin önünü kesti

Bolu'da oturan Burhan Y., aralarında para meselesi yüzünden husumet bulunan amcasının oğlu Ali Y.'nin otomobilinin önünü kesip baltayla kendilerini tehdit ederek kaçtığını iddia etti. Olayın ardından Burhan Y.'nin 2 çocuğu ve eşi büyük korku yaşadı.

Yayınlanma: 02.05.2016 - 13:04
Abone Ol google-news
<video:525967>

Tepecik Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana gelen olayda, hindi üreticiliği yapan Burhan Y.'nin eşi ve 2 çocuğunun da bulunduğu 14 NA 812 plakalı otomobilinin iddiaya göre önü kesildi. Burhan Y.'nin anlatımına göre, aralarında para yüzünden husumet bulunan amcasının oğlu Ali Y., araçtan inerek baltayla üzerine yürüdü ve kendisini tehdit etti. 

Burhan Y. de sopayla otomobilinden inerek Ali Y.'ye karşılık verdi. Bu sırada otomobilde bulunan Burhan Y.'nin eşi ve çocukları büyük korku yaşadı. Yaşanan tartışmanın ardından Ali Y. aracına binerek uzaklaştı. Kavgada yaralanan olmazken, o anlar amatör kamera tarafından görüntülendi.

Çevredeki vatandaşların aramasıyla olay yerine gelen polis ekipleri Burhan Y. ve ailesini güçlükle sakinleştirdi. Olay yerinden otomobiliyle uzaklaşan Ali Y.'yi de yakalayan polis ekipleri iki tarafı ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Tarafların birbirinden şikayetçi olduğu ve ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler