İstanbul'da banka soygunu

Büyükçekmece'de bir banka şubesi silahlı 2 kişi tarafından soyuldu. Aldıkları para ile kaçan soyguncuları yakalamak için olay yerine gelen polis ekipleri çalışma başlattı.

Yayınlanma: 06.05.2016 - 11:11
Abone Ol google-news

<video:528591>

Büyükçekmece'de bir banka şubesi silahlı 2 kişi tarafından soyuldu. Yaklaşık 50 bin lira ile kaçan soyguncuları yakalamak için olay yerine gelen polis ekipleri çalışma başlattı.

Soygun saat 10.00 sıralarında meydana geldi. 19 Mayıs Mahallesi Saydağ Sokak üzerinde bulunan bir bankanın şubesine gelen silahlı ve kar maskeli 2 kişiden biri içeri girdi, diğeri ise kapıda bekledi. Silahıyla banka güvenlik görevlisini etkisiz hale getiren soyguncu yaklaşık 50 bin lirayı aldı. Kaçarken içeride bir el ateş açan soyguncu kapıda kendisini bekleyen diğer soyguncunun kullandığı araca binerek kaçtı.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri banka şubesinde inceleme yaptı. Bu sırada bankanın kepenkleri kapatıldı. İnceleme nedeniyle bazı banka personeli içeride kaldı. Yaklaşık 1 saat süren incelemenin ardından personel dışarı çıktı. Polis soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler