Liselilere skandal ders: Alevilik sapkınlıktır

İHH'nin (İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı) düzenlediği iddia edilen, Burdur'da bir lisenin pansiyonunda düzenlenen toplantıda "Alevilik sapık düşünceleri olan bir inanç" ifadeleri kullanıldı.

Yayınlanma: 06.05.2016 - 12:46
Abone Ol google-news

<video:528696>

Suriye'de cihatçı çetelerle, Türkiye'de ise hükümetle kurduğu yakın ilişkilerle bilinen İHH'nin (İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı) düzenlediği iddia edilen Burdur Göller Yöresi Anadolu Lisesi Pansiyon'undaki toplantıda skandal ifadeler kullanıldı.

Toplantıda konuşan bir kadın "Alevlikle" ilgili sorulan bir soru üzerine "Alevilik, içinde çok farklı dalları olan ama peygamberliğin aslında Hz. Muhammed'e değil de Hz. Ali'ye gönderilmiş sapık düşünceleri olan bir inanç" yanıtını verdi.

Birgün'ün haberine göre; Burdur Göller Yöresi Anadolu lisesi pansiyonunda çekilen görüntülere tepki veren bazı veliler; "İl milli eğitim müdürü başta olmak üzere, okul müdürü, müdür başyardımcısı ve 4 Mayıs 2016 tarihinde pansiyonda nöbetçi kim varsa , halkı kin ve düşmanlığa teşvik suçu işlemişlerdir" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler