TKP Manisa İl Başkanlığı'nın camları kırıldı

Türkiye Komünist Parti (TKP)Manisa İl Başkanlığı'nın camları, kimliği belirsiz kişilerce kırıldı. Polis, saldırıyı kimin yaptığını belirlemek için çalışma başlattı.

Yayınlanma: 06.05.2016 - 13:49
Abone Ol google-news

Şehzadeler'in Peker Mahallesi 1704 Sokak 1/A'daki TKP İl Başkanlığı'nın camları, bugün saat 04.30 sıralarında, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırıldı. Kırılan cam sesiyle sokağa çıkan vatandaşlar polisi aradı. Polis, inceleme yaptı. Parti binasına gelen TKP Manisa İl Başkanı Tülay Karaoğlu ile TKP Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çınar, bilgi aldı. Çalışma başlatan polis, saldırıyı kimin yaptığının belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

TEKMEYLE KIRILMIŞ

Açıklama yapan Karaoğlu, "Partimize birçok ilde ve ilçede saldırılar devam etmekte. Bu saldırılar bir yıl içinde daha da yoğunlaştı. Özellikle gericiliğe karşı, aydınlanma mücadelesi başladığından bu yana, saldırılar seri bir şekilde devam ediyor. Ancak ne olursa olsun, mücadeleyi bir adım bile geri adım atılmadan, sekme yapılmadan ileriye taşımak bizim görevimizdir. İktidarın önümüze çıkardığı tüm engellere karşı mücadelemizi daha ileri taşımak için elimizden geleni ardımıza bırakmayacağız" diye konuştu. Parti binasından herhangi bir şey alınmadığını söyleyen Karaoğlu, "Sadece camlar kırılmış. Camların taşla kırılmadığı anlaşılıyor. Sadece tekmeyle camlar kırılmış. Daha önceden cama ve il örgütümüzün karşısındaki duvarlara yazılar yazılıyordu. Polis yaşanan olayla ilgili gerekli araştırmayı yapıyor. Bu saldırıyı yapan veya yapanlar asla bizi yıldıramayacak" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler