Tunceli-Erzincan karayolu kapatıldı

Tunceli-Erzincan karayolunda akşam saatlerinde yol kesen PKK'lilerin 4 aracı yakması ve yola bombalı tuzaklar kurması üzerine Jandarma güvenlik gerekçesiyle karayolunu çift yönlü olarak trafiğe kapattı.

Yayınlanma: 14.05.2016 - 10:27
Abone Ol google-news



Güvenlik birimlerinden alına bilgilere göre bugün akşam saat 21.00 sularında Tunceli-Erzincan karayolunu Tunceli çıkışında 10'uncu kilometrede Uzuntarla mevkiinde kesen bir grup PKK'li yolda geçen araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptıktan sonra 2 TIR ile 2 otomobili yakarak yolu trafiğe kapattı. PKK'lilerin 2 TIR ile 2 otomobili yolu kapatacak şekilde yaktıkları ve yolun farklı noktalarına el yapımı patlayıcılar yerleştirdikleri duyumunu alan güvenlik birimleri Tunceli Valiliği'nin onayı ile Tunceli-Erzincan karayolunu çift yönlü olarak trafiğe kapattı.

Tunceli ve Pülümür girişlerinde jandarma ve polis ekipleri yolu bariyerler ile kapatarak Tunceli ve Erzincan yönüne araçların geçişine izin vermiyor. Güvenlik birimleri Tunceli-Erzincan karayolunun bu gece kapalı kalacağını ve yolun güvenli hale getirildikten sora açılabileceğini kaydetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler