İki çocuk annesi kayıp öğretmenin cesedi bulundu

Tuzlu'da, öğle saatlerinde küçük kızını okuldan almak için evden ayrılan 2 çocuk annesi tarih öğretmeni Fatma Kayıkci'nin cansız bedeni bulundu.

Yayınlanma: 28.05.2016 - 10:26
Abone Ol google-news

Apartman sakinleri, öğle saatlerinde 4 katlı binanın giriş dairesinde boğuşma sesleri duyduklarını belirtirken, şüpheli olarak görülen ve giriş dairesinde tek başına yaşayan F.A. (29) adlı kişinin aynı saatlerde kayıplara karıştığı tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, Tuzla Postane Mahallesi, Tarih Sokak'ta meydana geldi.Evinin 2 kilometre uzağındaki okuldan kızını almak için apartmanın 4. katındaki dairesinden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamayan öğretmen Fatma Kayıkci'nin cansız bedeni bulundu.

Evinin yakınındaki ağaçlık alanda cesedi bulunan kadının yakınları olay yerine koştu. Acılı yakınları gözyaşı dökerken polisin incelemesi devam ediyor.



Eşi ve yakınları, cep telefonundan Fatma Kayıkci'ye ulaşamayınca, eve geldiler. Fatma Kayıkci'nin otomobilinin evin önünde olduğunu fark eden yakınları, apartmanın giriş katındaki daire kapısında kan lekeleri görünce, camı kırarak içeriye girdiler. İddiaya göre, içeri girildiğinde halı üzerinde yine kan izleri ve Fatma Kayıkci'nin ayakkabısının teki bulundu.


Giriş dairesinde tek başına yaşayan F.A. (29) adlı kişinin ise aynı saatlerde kayıplara karıştığı tespit edildi.

"BOĞUŞMA SESLERİ GELDİ"

Durumu Emniyet yetkililerine bildiren Kayıkci'nin yakınları çevrede arama yaparken, olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri de araştırmalarına başladı. Apartman sakini bir kadın, öğle saatlerinde binanın giriş katından uzun süre boğuşma sesleri geldiğini polise de söyledi.



ÖĞRETMENİN EŞİNE AİT KAFEDE ÇALIŞMIŞ

Bu arada, şüpheli F.A.'nın 3 yıl önce Fatma Kayıkci'nin eşi Gani Kayıkci'ye ait kafede çalıştığı, kafe kapandıktan sonra da maddi durumu iyi olmadığı için Gani-Fatma Kayıkci çiftinin kaldığı apartmanın girişindeki dairedeikamet etmeye başladığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, şüpheli F.A.'nın aranmasına da devam ediliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler