Ethem’in annesi herkesi ağlattı

Gezi Parkı Direnişi’nde hayatını kaybeden Ethem Sarısülük’ün annesi Sayfi Sarısülük’ün duygu dolu sözleri Abbasağa Parkı’ndaki herkesi ağlattı.

Yayınlanma: 30.05.2016 - 05:26
Abone Ol google-news

Gezi Parkı Direnişi’nde yaşamını yitirenler dün Beşiktaş Abbasağa Parkı’nda düzenlenen forumda anıldı. Foruma Gezi Parkı olaylarında yaşamını yitirenlerin aileleri ve çok sayıda yurttaş katıldı. Ethem Sarısülük’ün annesi Sayfi Sarısülük, 3 yıl sonra duygularını, “Ben Ethem’in hem annesi hem babasıyım. Tayyip ne zaman gidecek ben oğlumun yanına o zaman gideceğim. Oğlumun mezarına gidiyorum. Onunla sohbet ediyorum ama ona dokunamıyorum. Yavrumu çok özledim. Kokusunu unutamıyorum” sözleriyle aktardı. Bu duygu dolu sözler Abbasağa Parkı’ndaki herkesi ağlattı. Ali İsmail Korkmaz’ın babası Şahap Korkmaz oğlu ile gurur duyduğunu vurgulayarak, “Bazı yobaz ve hırsızlar bizim burada kutlama yapmak için toplandığımızı söylüyor. Bu bir anmadır. Ne zaman bu yobazlar ve hırsızlar cezalandırıldı, işte o zaman kutlama yapmak için toplanacağız” dedi.

Foruma Gezi Direnişi’nde hayatını kaybeden Mehmet Ayvalıtaş’ın babası Ali Ayvalıtaş, Hasan Ferit Gedik ile Ahmet Atakan’ın aileleri, Berkin Elvan’ın babası Sami Elvan ve Gülsüm Elvan da katıldı. Sami Elvan, gezi dosyalarına sahip çıkılması çağrısı yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler