3 ilden acı haber 4 şehit

Acı haberler bir bir gelmeye devam ediyor. Şırnak'ta 1 üsteğmen ve 1 özel harekat polisi, Siirt'in Pervari ilçesinde ise ağır yaralanan 1 asker ve Van'daki patlamada 2 polis şehit oldu.

Yayınlanma: 30.05.2016 - 12:31
Abone Ol google-news

Van’da dün düzenlenen bombalı saldırıda 2 polis, Siirt’in Pervari kırsalında çıkan çatışmada 1 asker, Şırnak’ta ise 1 polis şehit oldu.

Van’ın merkez İpekyolu ilçesine bağlı Hacıbekir Mahallesi Hisar Sokak’ta bulunan Dumlupınar İlk ve Orta Okulu yakınlarında PKK’liler tarafından daha önceden yola döşenen el yapımı patlayıcı, dün saat 11.00 sıralarında zırhlı polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatıldı. Patlamada polis memurları Osman Bodur ve Yakup Kurt şehit oldu, 1 polis memuru da yaralandı. Siirt’in Pervari ilçesinde, pazar günü Doğan Üs Bölgesi’nin güneyinde PKK’ye yönelik operasyonda yaralanan bir asker kaldırıldığı hastanede şehit düştü. Şırnak’taki operasyon sırasında ise özel harekat polisi 28 yaşındaki Cuma Bilek şehit oldu. Şehidin cenazesi memleketi Hatay’da toprağa verildi. Şehidin 1 ve 3 yaşında iki çocuğu vardı.

Şırnak’ta görevli Piyade Üsteğmen Mehmet Düzenli ise pazar günü Irak’ın Kuzeyinde PKK’liler ile girdiği çatışmada ağır yaralandı. Helikopterle Şırnak Devlet Hastanesi’ne götürülen Düzenli, önceki gece şehit oldu. Şırnak’taki uğurlama töreninde konuşan Jandarma İstihkam Yüzbaşı Devrim Şimşek, Piyade Üsteğmen Mehmet Düzenli’ nin Irak’ın kuzeyinde PKK’liler ile girdiği çatışmada şehit olduğunu açıkladı. Şehidin cenazesi, Konya’da toprağa verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler